Korlátlanul facebookozhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

2015.06.02| Telenor

A HiperLike korlátlan közösségi elérést és extra adatkeretet biztosít.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A HiperLike korlátlan közösségi elérést és extra adatkeretet biztosít. A Telenor feltöltőkártyás ügyfélkörében is dinamikusan növekszik az okostelefon használók aránya. Nekik kedvez a szolgáltató új, HiperLike csomagja, amely korlátlan belföldi Facebook elérést és 100 MB szabadon felhasználható belföldi adatkeretet biztosít. A HiperLike szolgáltatást a Telenor kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára alakította ki.

A 990 forintos havidíjú csomagot választó ügyfelek belföldön korlátlanul érhetik el a Facebookot. A HiperLike használata esetén az ismerősöknek a közösségi oldal rendszerében küldött, és a tőlük ott kapott fotók fogadása nem fogyasztja az előfizetés adatforgalmi keretét. A csomag a közösségi oldal elérésén kívül további 100 MB általános célú internetezésre fordítható adatkeretet is tartalmaz.

A HiperLike díjcsomag különösen jó választás azok számára, akik számára fontos, hogy előre tervezhető költséggel tudják tartani a kapcsolatot ismerőseikkel a világ legnépszerűbb közösségi oldalán keresztül, okostelefonjuk segítségével, szinte bárhonnan. A HiperLike szolgáltatást a legegyszerűbben sms küldéssel lehet megrendelni (a 1750-es számon az Facebook szó elküldésével), valamint a Telenor honlapján is elérhetők a szükséges beállításai. Ha valaki a telefonja vagy táblagépe böngészőjéből szereti használni a szájtot, ugyanúgy korlátlanul teheti meg a HiperLike-kal. A hagyományos, még nem okos készülékeken is elérhető az adatcsomaggal a korlátlan facebookozás.

Korlátlanul facebookozhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

A Telenor a MyMenu-t (*111# hívás - billentyű kombinációval előhívható menürendszer) használó feltöltőkártyás ügyfeleit minden feltöltés után extra ajánlattal - baráti percdíjjal, extra nettel vagy egyedi kedvezménnyel – jutalmazza. Az arra alkalmas készülékről, USIM-kártya birtokában a kártyás ügyfelek pedig ugyanúgy élvezhetik a leggyorsabb (4G) Hipernet szolgáltatást, mint a havidíjas előfizetéssel rendelkezők.

A HiperLike díjcsomaggal csak a Facebookon elérhető képes és szöveges tartalmak érhetők el ingyen, a külső szájtokról lekért adatok lekérése vagy küldése a normál adatkeret terhére történik. A HiperLike csomagot csak a feltöltőkártyás ügyfelek rendelhetik meg. A szolgáltatás nem rendelhető meg az Új Generációs Kártyás tarifacsomagokhoz (pl. Limit), valamint az olyan tarifacsomagokhoz, melyek kizárólag adatforgalom lebonyolítására és SMS küldésére alkalmasak (pl. Hipernet Praktikum).

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei