Kompakt fizikai billentyűzet iPhone-hoz: előrendelhető a Clicks

2024.01.05| 9to5 Mac

A “Clicks” fizikai billentyűzetet ad iPhone-hoz gyorsbillentyűkkel és háttérvilágítással.

Az iPhone az az eszköz, amely eltolta a mobilipart a fizikai billentyűzetektől, de ezt a tapintási élményt semmi sem pótolhatja. A jövő hónapban induló „Clicks” célja, hogy fizikai billentyűzetet adjon iPhone-hoz, amely támogatja a billentyűparancsokat és a háttérvilágítást is.

A Clicks több, mint egy Bluetooth-kiegészítő. A tartozék egy tok, amely közvetlenül csatlakozik iPhone-hoz Lightningen vagy USB-C-n keresztül, az eszköz aljából kinyúló billentyűzettel. Nem igényel saját akkumulátort, közvetlenül a telefonjáról veszi az áramot, és a tok levétele nélkül is tölthető marad.

Kompakt fizikai billentyűzet iPhone-hoz: előrendelhető a Clicks

A Clicks három nagy előnyt kínál – magyarázza a cég.

A Clicks szerint a képernyőn megjelenő virtuális billentyűzet megszüntetésével és egy lenti fizikai billentyűzetre való áthelyezésével az iPhone használható területe csaknem megduplázódik.

Ezen túlmenően a Clicks a gépelés pontosságára is utal. A fizikai billentyűzetek idővel nagyon jók lehetnek a gépelési sebességhez, és a Clicks hozzáteszi, hogy „minden döntés átdolgozott, a gombok pontos érzésétől a billentyűzetkiosztásig, biztosítva, hogy az iPhone felhasználók számára intuitív legyen”.

Végül a Clicks billentyűparancsokat is hozzáad az iPhone-hoz. Az iOS rendszerben már léteznek billentyűparancsok, de csak fizikai billentyűzetről érhetők el. A Clicks azt mondja, hogy a billentyűzete támogatja a billentyűparancsokat az iOS rendszeren és számos alkalmazásban, néhány példával, többek között:

  •   Nyomja meg a CMD + H gombot, hogy gyorsan navigáljon a kezdőképernyőre
  •   Használja a CMD + Space billentyűket a Keresés elindításához
  •   Görgesse a weboldalakat a szóköz billentyűvel

Ezek is mind plug and play – a beállításhoz nincs szükség engedélyekre, bár a kísérőalkalmazás további funkciókat tesz lehetővé.

Kompakt fizikai billentyűzet iPhone-hoz: előrendelhető a Clicks

A tervezésben van még néhány figyelemre méltó választás. Amint már említettük, a Clicks közvetlenül az iPhone készülékről töltődik. Nincs szükség akkumulátorra, néhány korábbi kísérlet erre a koncepcióra támaszkodott. Ezenkívül minden billentyű háttérvilágítással rendelkezik, hogy sötét környezetben is jól láthatóak maradjanak. És végül, a tok „egy darabból álló kialakítással” rendelkezik, amely biztosítja a szoros illeszkedést.

Ráadásul a vezeték nélküli töltés és a MagSafe a tokkal is működik.

A Clicks három változatban indul. Az elsőt az iPhone 14 Pro-hoz tervezték Lightning csatlakozóval, míg az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében két USB-C opció lesz elérhető. Mindhármat 139 dollárért adják, és már előrendelhetőek, a szállítás február 1-jén kezdődik. A színek közé tartozik a „BumbleBee” sárga és a „London Sky” szürke/kék. 

Az új billentyűzettok mögött álló Clicks Technology céget a technológiai médiaipar két veteránja, Michael Fisher (MrMobile) és Kevin Michaluk (Crackberry Kevin) alapította.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei