Kiszivárgott a OnePlus 13 specifikációja: szerény frissítés készül?

2024.04.23| Android Authority
Címkék:

OnePlus 13

,

pletyka


A OnePlus megtarthatja a OnePlus 12 akkumulátorát, gyorstöltését és a fényképezőgép specifikációit, de frissíti a processzort és megváltoztatja a dizájnt.

A OnePlus 12 egy nagyszerű okostelefon a OnePlustól, és úgy tűnik, hogy a vállalat a vásárlók igényeihez hangolta. Még csak néhány hónapja van a készülék a piacon, de máris elkezdett kiszivárogni az utódja, a OnePlus 13. Korábbi hírek már említették, hogy a OnePlus következő zászlóshajója új dizájnnal és mikro négyszögletes panellel érkezhet, és most egy új szivárgás további specifikációkat osztott meg.

Kiszivárgott a OnePlus 13 specifikációja: szerény frissítés készül?

Yogesh Brar szerint a OnePlus 13 megtartja a OnePlus 12 néhány kulcsfontosságú specifikációját, miközben új dizájnt hoz

Ami az újdonságokat illeti, a OnePlus 13 várhatóan mikro négyszögben ívelt kijelzővel fog érkezni, amely eltér a OnePlus 12 jelenleg kétfelé ívelt kijelzőjétől. Új kamerasziget-stílusra és elrendezésre is számíthatunk. A másik nagy változás a telefonban várhatóan a közelgő Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 lesz, ami nem meglepő, mivel a OnePlus minden új modellben a Qualcomm legújabb zászlóshajója SoC-it használta.

Ezen túlmenően a OnePlus 13 ragaszkodhat a OnePlus 12 5.400 mAh-s akkumulátorához, a 100W-os vezetékes gyorstöltéshez és ugyanazon kamera összeállításhoz. A OnePlus 12 akkumulátora és töltési lehetőségei kiválóak, így nem panaszkodunk. Még az 50+48+64 MP kamerabeállítás is elég jó, de néhány felhasználó értékelt volna néhány további frissítést ezen a téren, talán újabb és jobb érzékelőkkel. Még a 32 MP-es előlapi kamera is ugyanaz maradhat.

Kiszivárgott a OnePlus 13 specifikációja: szerény frissítés készül?

OnePlus 12

Ez nem egy átfogó lista az évről évre bekövetkezett változásokról, mivel még meglehetősen korai szakaszban járunk a pletykák terén. A OnePlus 13 más változásokat is hozhat, különösen azért, mert 2024-ben jobban összpontosítunk az AI-élményre. Ennek ellenére néhány kulcsfontosságú terület változatlan maradhat, ami azt jelzi, hogy a OnePlus 13 esetében csak szerény frissítést láthatunk. A OnePlus 12 felhasználók elégedettek maradhatnak hosszabb ideig vásárolt készülékükkel.

 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei