Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

2018.01.18| 9to5Mac

Tim Cook elárulta, a felhasználók hamarosan kikapcsolhatják az iPhone lassító funkciót.

Az Apple úgy döntött, hogy egy, a közeljövőben kiadásra kerülő frissítéssel kikapcsolhatóvá válik az akkumulátort belassító energiamenedzsment, legalábbis erről adott tájékoztatást az ABC News-nak adott interjúban Tim Cook. Ígérete szerint már a jövő hónapban megjelenő fejlesztői béta iOS verzióban tesztelhető lesz ez, a hivatalos megjelenés pedig később várható. A teljesítménycsökkentést az Apple állítólag azért integrálta, hogy a régebbi modellek régi, elhasznált akkumulátorai miatt ne fordulhasson elő ismeretlen okból rendszerösszeomlás akár a processzor, akár a grafikus gyorsító miatt.

A frissítés tartalmaz egy, az akkumulátorra vonatkozó részletesebb információhalmazt is a beállításokban, ahol a telep elhasználtsága is megjelenik valamint itt lesz beállítható a menedzser is, ha az interjúban elhangzottak valóra válnak. Több millió felhasználó örül majd a választási lehetőségnek, ugyanis a régebbi iPhone-ok sokszor annyira lassúak lettek az újabb és újabb update-ek után, hogy többen inkább bevállalják a rendszerösszeomlás rizikóját is cserébe a gyorsaságért. Az Apple kiemelte, egyáltalán nem ajánlja a kikapcsolási/gyorsítási lehetőséget, ugyanis vészhelyzetben is összeomolhat az iPhone.

Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

A márciusban vagy utána megjelenő új szoftver érinti az Apple iPhone 6, az Apple iPhone 6 Plus, az Apple iPhone 6s, az Apple iPhone 6s Plus, valamint az Apple iPhone 7, az Apple iPhone 7 Plus, az Apple iPhone SE modelleket, ezekre elérhető az iOS 11.2 szoftver, aminél bevezették az akár ötven százalékos teljesítménycsökkentést.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei