Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

2018.01.18| 9to5Mac

Tim Cook elárulta, a felhasználók hamarosan kikapcsolhatják az iPhone lassító funkciót.

Az Apple úgy döntött, hogy egy, a közeljövőben kiadásra kerülő frissítéssel kikapcsolhatóvá válik az akkumulátort belassító energiamenedzsment, legalábbis erről adott tájékoztatást az ABC News-nak adott interjúban Tim Cook. Ígérete szerint már a jövő hónapban megjelenő fejlesztői béta iOS verzióban tesztelhető lesz ez, a hivatalos megjelenés pedig később várható. A teljesítménycsökkentést az Apple állítólag azért integrálta, hogy a régebbi modellek régi, elhasznált akkumulátorai miatt ne fordulhasson elő ismeretlen okból rendszerösszeomlás akár a processzor, akár a grafikus gyorsító miatt.

A frissítés tartalmaz egy, az akkumulátorra vonatkozó részletesebb információhalmazt is a beállításokban, ahol a telep elhasználtsága is megjelenik valamint itt lesz beállítható a menedzser is, ha az interjúban elhangzottak valóra válnak. Több millió felhasználó örül majd a választási lehetőségnek, ugyanis a régebbi iPhone-ok sokszor annyira lassúak lettek az újabb és újabb update-ek után, hogy többen inkább bevállalják a rendszerösszeomlás rizikóját is cserébe a gyorsaságért. Az Apple kiemelte, egyáltalán nem ajánlja a kikapcsolási/gyorsítási lehetőséget, ugyanis vészhelyzetben is összeomolhat az iPhone.

Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

A márciusban vagy utána megjelenő új szoftver érinti az Apple iPhone 6, az Apple iPhone 6 Plus, az Apple iPhone 6s, az Apple iPhone 6s Plus, valamint az Apple iPhone 7, az Apple iPhone 7 Plus, az Apple iPhone SE modelleket, ezekre elérhető az iOS 11.2 szoftver, aminél bevezették az akár ötven százalékos teljesítménycsökkentést.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei