Kijelző a hátsó kamera modulban

2021.02.23| 91 Mobiles
Címkék:

Oppo

,

koncepció


A legújabb OPPO szabadalom másodlagos kijelzőt mutat a kör alakú hátsó kamera modulban.

Vadonatúj OPPO szabadalom jelent meg a CNIPA-n (Kínai Nemzeti Szellemi Tulajdon), amelyben egy okostelefon látható, amely apró kijelzővel rendelkezik a hátsó kamera modulban. Az egyedi megjelenésű modellhez hasonlót mégnem dobott piacra az OPPO, és arról nincs hír, hogy a vállalat tervezi-e ennek kiadását a jövőben.

A szabadalomban látható színes képek, elöl ívelt kijelzőt mutatnak, amely az OPPO Find sorozatainak egyikére emlékeztet. Valójában ez a koncepciótelefon beleillik a Find sorozatba.

Kijelző a hátsó kamera modulban

Amint a szabadalmi képekből is látszik, az OPPO mobil egy nagy, kör alakú kameramodullal rendelkezik, amely több kameraérzékelőt képes befogadni. A modul közepén található egy kis kör alakú kijelző, amely megjelenítheti az időt és a dátumot. Lehetnek más felhasználási esetek is, például kereső szelfik készítéséhez a hátsó kamerarendszer segítségével. Ez kiküszöbölheti a szelfi kamera szükségességét is, ezért nem látunk említést az elülső kameráról ebben a kivitelben.

Minden más a telefonon ismerősnek tűnik, beleértve az ívelt kijelzőt, a Type-C portot, a hangszórórácsot és az alján található SIM tálcát. Mint korábban említettük, nem tudni, hogy az OPPO a jövőben tervezi-e kereskedelmi forgalomba hozni ezt a telefont, de elegáns megoldásnak tűnik egy másodlagos kijelző számára. Lehet, hogy ezt a telefonbemutatást a jövőben az OPPO futurisztikus Find sorozatának részeként láthatjuk, de csak az idő fogja megmondani.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei