Kiegészítők nélkül kapod a Galaxy S21-et

2020.12.09| GSM Arena

A Samsung Galaxy S21 családnak nem lesz töltője vagy fülhallgatója a dobozban, ezt a tanúsítás is megerősíti.

Emlékszel, amikor az Apple eltávolította a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót a dobozból és sok telefongyártó kigúnyolta ezt a döntést, majd néhány éven belül követte a példáját, beleértve a Samsungot is? Nos, itt vagyunk újra.

Nemrég már az a hír járta, hogy a Samsung a következő Galaxy S21, Galaxy S21+ és Galaxy S21 Ultra szállításán gondolkodott, hogy töltő vagy fülhallgató nélkül adják-e a dobozt, de amikor ezt még októberben hallottuk, nyilvánvalóan még nem kellett meghozni a végső döntést.

Kiegészítők nélkül kapod a Galaxy S21-et

Időközben a triót Brazíliában eladási tanúsítvánnyal igazolta az Anatel, az ország szabályozó hatósága. Kitalálod? A közlemény szerint a telefonok mellett sem töltőt, sem fülhallgatót nem kapnak a vásárlók. Az alábbi kép portugál nyelven mutatja a vonatkozó szöveget.

Kiegészítők nélkül kapod a Galaxy S21-et

A változatosság kedvéért úgy tűnik, az Apple ismét trendet indított a mobil világban. Kétségtelen, hogy az Apple-höz hasonlóan a Samsung is megpróbálja ezt eladni, mint a környezeti pazarlás csökkentését, de feltételezzük, hogy valóban nem árt a bevételnek, ha a cégek további néhány fillért megtartanak nyereségként minden egyes telefonos értékesítésből. Új nap, új szabályok.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei