Két sajátmárkás telefont hozott a Telekom

2024.05.15| Telekom

A Telekom legújabb sajátmárkás okostelefonjai, a T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G, május 23-án érkeznek a piacra.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezek a készülékek kiváló teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel rendelkeznek, hogy optimális játék- és streaming-élményt nyújtsanak a felhasználóknak.  A Telekom elkötelezett abban, hogy mindenkit segítsen a digitális világba való belépésben, és a digitalizáció révén segítse az életük fejlesztését. Az újgenerációs T Phone 2 5G és T Phone 2 Pro 5G modellek fejlesztése során ezeket az elveket tartották szem előtt, amit közösen hoztak létre a Google-val.

Az 5G-kompatibilis eszközök "Green Magenta" minősítést kapnak, ami azt jelenti, hogy hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a fenntartható erőforrás-felhasználáshoz. A műanyagmentes csomagolás és a csökkentett CO2-kibocsátás jellemzi ezeket a termékeket.

Két sajátmárkás telefont hozott a Telekom

Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese azt mondta: „Mindig ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt a szolgáltatás- és termékfejlesztéseink során. A T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G olyan eszközök, amelyek nagyban hozzájárulnak az 5G szolgáltatásunkhoz, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy továbblépjenek a digitális világban.”

A T Phone 2 5G 6,6 hüvelykes FHD+ 120 Hz-es kijlzővel rendelkezik, míg a T Phone 2 Pro 5G 6,8 hüvelykes FHD+ AMOLED 120 Hz-es kijelzővel érkezik. Mindkét modell Snapdragon 6 Gen 1 processzort használ, ami zökkenőmentes és gyors működést biztosít. A telefonok 128 GB vagy 256 GB tárhellyel rendelkeznek, valamint kettős SIM-kártya támogatással (nano SIM és eSIM).

A T Phone 2 5G tripla, míg a T Phone 2 Pro 5G quad hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, 50 megapixeles fő szenzorral. Az előlapi kamerák 8 megapixeles illetve 16 megapixeles felbontással rendelkeznek. A T Phone 2 5G szürke, míg a T Phone 2 Pro 5G azúrkék színben lesz kapható. Mindkét készülék három évig havonta, majd további 2 évig negyedévente kap majd szoftver- és biztonsági frissítéseket.

Két sajátmárkás telefont hozott a Telekom

A T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G 2024. május 23-tól lesz elérhető a Telekomnál Magyarországon és tíz másik európai országban.

A T Phone 2 5G ára 59.840 Ft, míg a T Phone 2 Pro 5G ára 99.880 Ft lesz, továbbá kedvezményes áron is megvásárolhatók havi díjas díjcsomaggal és hűségvállalással.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei