Képeken az Android 12

2021.02.09| Phone Arena

Friss fotók segítenek elképzelni, milyen is lesz a Google által megálmodott Android 12.

Az XDA Developers által készített képernyőképek az Android 12 jelenlegi állapotát mutatják. A képek a következő Android tervezési koncepcióiból származnak, amelyet a Google készített a telefongyártók számára. Arra számítunk, hogy az első Developer Preview ebben a hónapban jelenik meg, a végleges verzióra pedig szeptemberben számíthatnak a felhasználók. Noha az XDA nem tudja igazolni a képernyőképek hitelességét, azt állítja, hogy bizonyíték van annak legitimitására.

Képeken az Android 12

A Google tervezési koncepciójából kiderült, hogy az Android 12-ben lesz egy új értesítési felület, amely a jelenlegi átlátszó megjelenést világos bézs színű, átlátszatlanra cseréli. A színárnyalat megváltozhat, ha a Sötét mód engedélyezve van; az egyes értesítések lekerekített sarkai könnyebben láthatók. A Google valóban csökkentette a Gyorsbeállítások ikonok számát négyre hatról és ezek az értesítési panel kibontásakor jelennek meg. Az ikonok a szokásosnál nagyobbak, mivel kevesebb a használt ikon.

A dátum és az óra helyzete felcserélődött a kijelző elején, a jobb felső sarokban pedig új adatvédelmi jelzők találhatók. Ezeknek az ikonoknak a megérintésével pontosan megtudhatja, mely alkalmazások használják a telefon mikrofonját és kameráját. A Gyorsbeállításokban található "Érzékelők kikapcsolva" ikon lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen érintéssel leállítsa és letiltsa telefonján az összes érzékelőt; a fejlesztői beállítások menüt engedélyezni kell az ikon megjelenítéséhez.

Képeken az Android 12

Miután az Apple feljavította widgetjeit, a Google szükségét érezte ennek is. Egy új Beszélgetések modul a felhasználók üzeneteit, a nem fogadott hívásokat és egyebeket jeleníti meg. Kis mérete miatt a widget egyszerre csak egy elemet képes megjeleníteni. Az XDA szerint a Beszélgetések modul alapértelmezett funkció lesz minden Android 12 eszközön.

Kötelező lesz a kamera és a mikrofon ikonok használata az elülső kijelzőn, amelyeknek láthatóaknak kell lenniük, amikor a kamerát és a mikrofont használják. Emlékezzünk arra, hogy az Apple valami hasonlót adott hozzá az iOS 14.2-hez. Az iPhone kijelzőjének jobb felső sarkában található kis zöld pont azt jelenti, hogy egy alkalmazás a készülék kameráját használja, míg egy narancssárga pont azt jelzi, hogy egy alkalmazás iPhone mikrofonját használja.

Képeken az Android 12

Az egyik funkció, amelyről úgy gondolják, hogy az Android 12-vel érkezik és amely a legérdekesebb lehet, az alkalmazás hibernálása. Ha egy felhasználónak több tárhelyre van szüksége, az alkalmazás eltávolítása helyett hibernálási módba helyezheti az appot, amely felszabadít némi tárhelyet, miközben a programot megtartja a telefonon. Ha a várakozásoknak megfelelően alakulnak a dolgok, az Android 12-nek szeptember elején elérhetőnek kell lennie a 2018–2020-as Pixel modelleknél.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei