Képeken a Motorola Edge 20

2021.07.23| GsmArena
Címkék:

Motorola Edge 20


Kiderültek a legfontosabb specifikációi a globális piacra szánt Motorola Edge 20 okostelefonnak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Motorola jelenleg az Edge 20 szérián dolgozik, amely az Edge 20, az Edge 20 Pro és az Edge 20 Lite okostelefonokból fog állni. A sima Edge 20-at és az Edge 20 Pro modelleket már a hónap elején láthattuk a TENAA honlapján, ma pedig a globális piacra szánt Motorola Edge 20-ra vethetünk egy pillantást.

Képeken a Motorola Edge 20

A nemzetközi Motorola Edge 20 egy 6,7 hüvelykes FullHD + felbontású, 120 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelzővel fog rendelkezni. Az előlapon egy notch is el lesz helyezve a 32 MP-es szelfikamera számára. A hátlapon három kamera lesz található, melyek közül a főegység 108 MP-es lesz, ehhez csatlakozik egy 16 MP-es ultraszéles és egy 8 MP-es teleobjektív.

Képeken a Motorola Edge 20

A Motorola Edge 20 jobb oldalán helyezték el a hangerő-szabályozó és a bekapcsoló gombokat, amely tartalmazza az ujjlenyomat olvasót is. A készülék alján az USB-C port található, amit egy hangszóró, mikrofon és egy SIM-kártya tartó fog közre.

Az okostelefont a Snapdragon 778G lapkakészlete fogja hajtani 6 vagy 8 GB RAM-mal, amihez 128 vagy 256 GB tárhely csatlakozik. Ami az akkumulátort illeti, egy 4000 mAh-es egység biztosítja az egész napos használatot.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei