Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

2021.04.16| Phone Arena

Az Apple április 20-án, jövő héten kedden tartja a „Spring Loaded” névre keresztelt eseményt.

Órákkal azután, hogy a Siri idő előtt nyilvánosságra hozta az esemény dátumát, az Apple média meghívókat küldött egy újabb bejelentési eseményre - „Spring Loaded” címmel - amelyre a tervek szerint a következő héten, április 20-án kerül sor.

A legutóbbi különleges Apple eseményekhez hasonlóan ezt is előre rögzítik és közvetítik az Apple hivatalos webhelyén a támogatott böngészők, az Apple TV alkalmazás és a fent beágyazott videó. A bejelentések tekintetében az Apple várhatóan számos új terméket mutat be, köztük egy új iPad Pro-t és az AirTagset.

Mire lehet számítani az Apple április 20-i rendezvényén?

5G iPad Pro (2021)

A legfontosabb termék, amelyről az a hír járja, hogy megjelenik az áprilisi Apple eseményen, az a következő generációs iPad Pro (2021). A 12,9 hüvelykes modell állítólag fejlettebb mini-LED kijelzővel rendelkezik, míg a 11 hüvelykes verzió az Apple szokásos LCD paneljénél marad.

A megjelenés jelentős frissítése nem valószínű, ezért várható, hogy az iPad Pro (2021) modellek majdnem azonosak legyenek a jelenlegi iPad Pro (2020) vonallal.

Jó hír, hogy az Apple állítólag néhány nagy belső fejlesztést tervez. Az A14X Bionic lapkakészlet szerepel a várt tudásban, amely várhatóan M1 MacBook-szerű teljesítményt fog nyújtani, várunk még opcionális 5G-csatlakozást is a ceruzatámogatás mellett.

Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

A pletykák szólnak frissített USB-C portról is, amely támogatja a Thunderbolt szabványt, amit az Apple eddig a Mac termékcsalád számára tartott fenn, ez lehetővé tenné a kompatibilitást a perifériák szélesebb körével.

AirTags

Az Apple tárgykövető címkéi - az AirTags - évek óta fejlesztés alatt állnak és számos késést megért már a megjelenés. A márka a múlt héten népszerűsítette a harmadik fél alternatíváit, de a pletykák szerint végül 2021 áprilisi eseményén jelentheti be őket, az Apple AirTags ára 39 dollár lehet az Egyesült Államokban.

A Samsung Galaxy SmartTag+ kiegészítőjéhez hasonlóan várhatóan az Apple AirTags is a Bluetooth Low Energy (BLE) és az Ultra Wideband (UWB) technológiák kombinációját használja majd a pontosabb követési élmény érdekében, a felhasználói adatvédelem tiszteletben tartása mellett.

iOS 14.5

Az Apple hónapok óta dolgozik az iOS 14.5-ön. Tim Cook a The New York Timesnak nemrég adott interjúban elmondta, hogy a frissítés csak néhány hét múlva jelent meg, ezért jó esély van arra, hogy a megjelenési dátumot az áprilisi eseményen jelentik be.

Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

Funkciók tekintetében a legfontosabb az Alkalmazáskövetés átláthatósága. Az adatvédelemre összpontosító funkció, amelyet a Facebook erősen kritizált, lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy megakadályozzák az alkalmazások nyomon követését harmadik féltől származó appokban és webhelyeken.

AirPods 3

A második generációs AirPodsot 2019 márciusában mutatták be, hamarosan frissíteni kell a kínálatot. Az azonban nem világos, hogy az AirPods 3-at a jövő heti áprilisi eseményen vagy csak 2021 végén jelentik be.

Ettől függetlenül a következő generációs AirPodsnak rövidebb szárral ellátott, frissített dizájnt kell kínálniuk, amelyet a drágább Apple AirPods Pro ihletett. A hangélmény és az akkumulátor élettartama is javulhat, bár az aktív zajcsökkentésről valószínűleg le kell mondanunk.

Új Apple TV

A jelenlegi Apple TV 4K 2017 szeptemberében jelent meg, és olyan elavult hardvert használ, mint például az A10X Fusion chipset. Egy új, átalakított távirányítóval rendelkező modell készül, és jó eséllyel debütálhat a havi Apple Eventen.

Lehet, hogy az A14X Bionic hajtja majd, mint az iPad Pro (2021), és a játékra összpontosíthat - a legfrissebb hírek szerint a 4K 120Hz-es játékokat támogatja - az Apple vágyának részeként, hogy igénybe vegye az Apple Arcade előfizetői szolgáltatását.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei