Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

2020.11.13| (x)

Karácsonykor mindenki kicsit közelebb kerül családjához és szeretteihez. Együtt élvezzük az ünnepi hangulatot, örülünk egymásnak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az ünnep elengedhetetlen kellékei az ajándékok is. Nem tudod mivel lepd meg párod, édesapád, öcséd vagy bátyád? Akkor biztosan jól jön most néhány ajándéktipp, amelyeket most összegyűjtöttünk neked.

Egy férfi számára ajándékot vásárolni nem könnyű feladat. Főleg abban az esetben nehéz eredeti ajándékot választani, ha már régóta ismeritek egymást. Rengeteg fejtörést okoz kitalálni, minek örülne a legjobban az ajándékozott. De most lássuk csak, mi minden segíthet dönteni!

A sportolóknak

Minden férfinak van hobbija, amelynek ha tud, rengeteg idő szentel. Sportol? Vásárolj számára új sportfelszerelést, sportruházatot vagy sportcipőt. De biztosan örömet okoz neki majd sporttáska, táplálék kiegészítő vagy sportkarkötő. Válassz a sportág alapján! Ha valamilyen sportruházatot keresel, biciklizéshez, fitneszhez, futáshoz, labdajátékhoz vagy téli sporthoz, akkor vár az Alza.hu. Ráadásul itt a remek termékek mellett további előny, hogy az Alza kuponkód segítségével olcsóbban is vásárolhatsz.

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Az autórajongóknak

Melyik férfi ne szeretné a négykerekű barátját? Lepd meg valamilyen autós kiegészítővel, ezzel garantáltan nem okozol csalódást! Egy új GPS, autós töltő, mobil tartó és autós kamera biztosan jól jön majd. A közös pillanatokért pedig érdemes egy autós hűtőt beszerezni. Ha pedig elrejtesz benne egy hétvégi kiruccanásra szóló utalványt, biztosan emlékezetes lesz a karácsony.

Az ezermestereknek

Az ajándékozott ideje nagy részét a műhelyben tölti? Mindent megszerel, de gyakran kér kölcsön a szomszédoktól egy-egy szerszámot? Akkor a legjobb dolog, amivel szeretted meglepheted, egy új szerszámkészlet vagy egy elektromos kézi szerszám. Biztosan örül majd neki és ez egy igazán tartós ajándék, amelynek sokáig hasznát veszi majd.

(Majdnem) mindenkinek

A jó minőségű kozmetikum a fa alatt egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem tudtál mit választani. Egy klasszikus ajándék szeretettel átadva mindig sokat jelent. Választhatsz egyedi férfi illatot, testápolót, arckrémet vagy egy jó minőségű arcszőrzet ápoló készítményt is. Ne feledkezz meg a szép csomagolásról sem! Vagy megoldhatod egyszerűen ha vásárolsz egy szettet valamelyik világmárkától.

A mi tippünk: A kozmetikumok mellett a divatcikkek is elcsépelt ajándéknak tűnhetnek. De ne aggódj, egyáltalán nem azok. Pláne, ha egy igazi divatőrült pasiról van szó. Neki biztosan nem kell bemutatni az About You webáruházat sem, ahonnan idén is olcsóbban vásárolhatsz számára ajándékot az About You kuponkód segítségével.

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

A különlegesnek

Szeretnéd ajándékoddal kifejezni az érzéseid és hogy mennyit jelent számodra? Ebben az esetben remek ötlet egy óra. Az karóra stílusát az ajándékozott mindennapi tevékenységei alapján válaszd ki. A sportolók számára egy sportóra lesz az igazi, azok számára pedig, akik gyakran viselnek öltönyt, válassz egyet a luxus karórák közül! Ezzel biztosan a kedvére teszel majd.

A zenészeknek

Hangszerek, hangtechnika, fülhallgatók vagy bakelitlemez – egytől-egyig olyan ajándékok, aminek egy hobbi vagy profi zenész is biztosan örül majd. Már csak körül kell nézni, hol is kapható a kedvenc.

Ha ihletet kaptál ötleteinktől, akkor irány vásárolni! Ne feledd, karácsonyig már csak néhány hét van hátra!

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei