Jön egy olcsóbb iPhone SE 3?

2021.12.07| PhoneArena
Címkék:

Apple

,

Apple iPhone SE3


A legfrissebb hírek szerint az Apple jó úton halad az Apple iPhone SE 3 2022-es kiadása felé. A bejelentést az első negyedévre tervezik

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A legfrissebb hírek szerint az Apple jó úton halad az Apple iPhone SE 3 2022-es kiadása felé. A bejelentést az első negyedévre tervezik, valamivel korábbra, mint ahogy az Apple iPhone SE 2 -t bemutatták. 2020-ban az Apple az Apple iPhone SE 2-t április 15-én jelentette be, majd április 24-én adták ki, tehát az iPhone SE 3 2022 márciusi leleplezése és bevezetése teljesen hihető.

 

Sőt, a feltételezések szerint az Apple az iPhone 12 Qualcomm X55 modeméhez is csatlakozhat, és most először hoz modern 5G kapcsolatot a szerény és megfizethető SE vonalhoz.

 Jön egy olcsóbb iPhone SE 3?

A források szerint az iPhone SE 3 2022 ára az Apple szokásos 399 dollár, azaz 130 ezer forint körül lesz.

 

Az iPhone SE 3-at nem az Apple A14, hanem a legújabb Apple A15 chip hajtja majd, amely jelenleg a legújabb iPhone 13 sorozatban található. Ez valószínűleg azt jelentené, hogy az iPhone SE 3 a Qualcomm újabb X60 5G modemét használja, ami nehéz elhinni a várható csökkentett ár m, de nem először mellett.

 

Alternatív megoldásként az Apple az iPhone SE 3 két verzióját is kínálhatja, az egyiket 4G LTE kapcsolattal, a másikat pedig 5G modemmel. Ez ellentmondásban van a két potenciális lapkakészlettel, amelyeket az Apple az SE 3 áramellátására terveznek (az Apple A14/A15 SoC-ok mindegyike saját 5G modemmel érkezik). Ennek ellenére már volt egy pletyka, amely szerint a következő évre egy 5G-s SE 3 Plus készül, így az Apple 2022-es megfizethető iPhone-jainak pontos jellemzői továbbra is lógnak a levegőben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei