Jön egy olcsóbb iPhone SE 3?

2021.12.07| PhoneArena
Címkék:

Apple

,

Apple iPhone SE3


A legfrissebb hírek szerint az Apple jó úton halad az Apple iPhone SE 3 2022-es kiadása felé. A bejelentést az első negyedévre tervezik

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A legfrissebb hírek szerint az Apple jó úton halad az Apple iPhone SE 3 2022-es kiadása felé. A bejelentést az első negyedévre tervezik, valamivel korábbra, mint ahogy az Apple iPhone SE 2 -t bemutatták. 2020-ban az Apple az Apple iPhone SE 2-t április 15-én jelentette be, majd április 24-én adták ki, tehát az iPhone SE 3 2022 márciusi leleplezése és bevezetése teljesen hihető.

 

Sőt, a feltételezések szerint az Apple az iPhone 12 Qualcomm X55 modeméhez is csatlakozhat, és most először hoz modern 5G kapcsolatot a szerény és megfizethető SE vonalhoz.

 Jön egy olcsóbb iPhone SE 3?

A források szerint az iPhone SE 3 2022 ára az Apple szokásos 399 dollár, azaz 130 ezer forint körül lesz.

 

Az iPhone SE 3-at nem az Apple A14, hanem a legújabb Apple A15 chip hajtja majd, amely jelenleg a legújabb iPhone 13 sorozatban található. Ez valószínűleg azt jelentené, hogy az iPhone SE 3 a Qualcomm újabb X60 5G modemét használja, ami nehéz elhinni a várható csökkentett ár m, de nem először mellett.

 

Alternatív megoldásként az Apple az iPhone SE 3 két verzióját is kínálhatja, az egyiket 4G LTE kapcsolattal, a másikat pedig 5G modemmel. Ez ellentmondásban van a két potenciális lapkakészlettel, amelyeket az Apple az SE 3 áramellátására terveznek (az Apple A14/A15 SoC-ok mindegyike saját 5G modemmel érkezik). Ennek ellenére már volt egy pletyka, amely szerint a következő évre egy 5G-s SE 3 Plus készül, így az Apple 2022-es megfizethető iPhone-jainak pontos jellemzői továbbra is lógnak a levegőben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei