Jobb hangerő kezelés érkezik az Android 15-re

2024.04.03| Android Headlines

Az Android 15 közeledik. Miközben várunk, láthatjuk az Android 15 által kínált apróságokat. Egy új jelentés szerint az Android 15 megújíthatja az Android hangerőpanelt.

A Pixel telefon hangerőpaneljének eléréséhez érintse meg a hárompontos gombot a hangerő-csúszka alján. Ekkor megjelenik egy panel, amely az operációs rendszer különböző részeihez tartozó hangerő-csúszkákat tartalmazza. Hangerő-csúszkákat fog látni a médiához, hívásokhoz, csengőhangokhoz, értesítési hangokhoz és riasztásokhoz.

Ez pontosan ugyanaz, amit akkor lát, ha belép a Hang és rezgések menübe a Beállításokban. Ez egy nagyszerű mód volt, azonban eléggé elavult. Mivel Android 15-ről beszélünk, érdemes óvatosan kezelni ezt a hírt. Az Android 15 jelenleg a fejlesztői előnézeti szakaszban van. Tehát van esély arra, hogy a ma közölt hírek holnap másak lehetnek.

Amint azt Mishaal Rahmen felfedezte, az Android 15 új hangerőpanelje látványosan vastagabb csúszkákat fog mutatni minden hangerőszabályzóhoz. Korábban az egyes hangerőszabályzók csúszkái papírvékonyak voltak, az újak azonban nem csak vastagabbak, de pirula alakúak is lesznek, így sokkal könnyebben kezelhetővé válnak. 

Jobb hangerő kezelés érkezik az Android 15-re

Android 15 hangerő panel

Minden csúszka jobb szélén egy kis pont látható, amely az egyes csúszkák maximumát mutatják. Az egyes vezérlőelemek neve a csúszkában fog megjelenni. A csúszka állapotától függően a sáv neve jobbra vagy balra mozog, hogy mindig jól látható legyen, mit állítunk épp. 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

Más funkciók

Az új panel másik jellemzője, hogy összecsukható lesz. A panel jobb felső sarkában lesz egy gomb, amely lehetővé teszi a panel összecsukását és kibontását. Ha összecsukta, csak a média hangerejét és a telefonon aktívan lejátszott média címét láthatja. Ha azonban a média aktív lejátszása közben hívja be a panelt, akkor az összecsukott állapotban fog megnyílni.

Ha akkor nyitja meg, amikor nincs aktív médialejátszás, továbbra is látni fog egy részt, amely megmutatja, hogy milyen eszközön keresztül játssza le a hangot. Ha azonban megérinti ezt a részt, akkor nem jut el a hangkimeneti menühöz.

Az új hangerő-panel olyan lehetőségeket is képes lesz megjeleníteni, mint a zajszabályozás és a speciális hang. Rahman azonban nem tudta ezeket a lehetőségeket felszínre hozni a tesztelés során. Tehát egy későbbi időpontban jöhetnek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei