Jó ha tudja, ha az USA-ba utazik mostanában

2021.12.11| Androidpolice
Címkék:

Android

,

Microsoft


A Microsoft Teams miatt egyes Android-felhasználók nem tudják tárcsázni a 911-et

Mindenki tudja, hogy a technológia nem tévedhetetlen, de amikor a segélyszolgálatokhoz kell fordulni, az okostelefonnak mindig készenlétben kell lennie. Sajnos két héttel ezelőtt egy furcsa hiba megakadályozta, hogy egy Pixel 3 felhasználó felhívja a 911-et, és a Google belső vizsgálata után most már tudjuk, mi történt.

 

Néhány nappal ezelőtt a Reddit u/KitchenPicture5849 felhasználója közzétett egy beszámolót arról, hogyan próbált mentőt hívni november 26-án, pénteken. A hívást követő csengetéssel a Pixel 3 lefagyott, így a telefon nem tudott kommunikálni azzal a személlyel, aki – vonalban volt a másik végén. Míg az eszköz értesítette ezt a személyt, hogy elküldte a helyzetét a segélyszolgálatoknak, a hívó nem tudta megmondani a kezelőnek a lakásszámát vagy az orvosi ellátásra szoruló személy állapotát, mivel a Pixel egy alkalmazás képernyőjén ragadt. Szerencsére a hívó vezetékes vonalról tudott újra tárcsázni.

 

Miután közzétette fiókját a Redditen, ez a felhasználó sikeresen újra létrehozta a hibát, és a telefonja és a Verizon naplója nem mutatott 911-es hívást. A Google megkereste a felhasználót, hogy további információkat gyűjtsön, és meggyőződjön arról, hogy a probléma nem terjedt el széles körben. Most, valamivel több mint egy héttel az első bejegyzés után, végre megtudjuk, mi történt – és hogyan akadályozhatják meg a felhasználók.

 Jó ha tudja,  ha az USA-ba utazik mostanában

A Google Pixel Community fiókja tegnap este a bejegyzéshez fűzött megjegyzésben osztotta meg a cég megállapításait, miután csapata megismételte a problémát. A hibát azokon az eszközökön észlelték, amelyekre egy felhasználó telepítette a Microsoft Teamst, de nem jelentkezett be fiókkal. Az alkalmazás és az Android közötti "nem szándékos interakció" megakadályozta a segélyhívások megfelelő indítását. Nem meglepő módon mind a Google, mind a Microsoft prioritásként kezeli a javítást:

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

„Mivel ez a probléma érinti a segélyhívásokat, a Google és a Microsoft is kiemelten kezeli a problémát, és várhatóan hamarosan megjelenik a Microsoft Teams alkalmazásfrissítés – mint mindig, azt javasoljuk a felhasználóknak, hogy figyeljék az alkalmazásfrissítéseket, hogy biztosan a legújabb verziót futhatassa. változat. Január 4-én egy Android platform frissítést is biztosítunk az Android ökoszisztémához.”

 

A Google arra is figyelmezteti a Teamst bármely Android 10+ eszközön futtató felhasználókat, hogy győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve egy fiókba. Ha nincs bejelentkezve, távolítsa el, majd telepítse újra az alkalmazást, hogy megakadályozza a 911-es hívások blokkolását. Továbbra is frissítenie kell a Teamst, ha a Microsoft kiadja a javítást, de ez egyelőre megoldja a problémát. Ha jelenleg be van jelentkezve, ne jelentkezzen ki a hibajavítás megjelenése előtt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei