Játssz hétvégén! Detektívjáték a digitális ügynökségtől

2016.10.14| Intren

Játékos nyomozásra hívja partnereit az INTREN.

Google Inside View technológián alapuló interaktív digitális detektívjátékkal állt elő az online hirdetésekkel, social médiával és webanalitikával foglalkozó INTREN. A projekt során az ügynökség a Google Inside View – a street view épületen belüli változata – biztosította platformot használta, hogy 360 fokos megjelenítési technológiával mutassa be a saját irodájában játszódó krimi jelenetet, a Murderous Affair-t.

A játékban Jack Gloom detektív szerepében göngyölíthetjük fel Skippy, a rikkancs halálának okát. A nyomozás közben bejárható az INTREN irodájának hét helyisége, ahol minden helyszínen egy-egy nyommal közelebb kerülhetünk a gyilkos felderítéséhez. A helyszíni szemlék után a játékban szereplő karakterek profiljaival az utolsó nyomok is megtalálhatóak a detektívtörténet megoldásához. A gyilkos nevének beküldése után megtekinthető a történet rövidfilmje is.

Játssz hétvégén! Detektívjáték a digitális ügynökségtől

„A projekt elsősorban persze kikapcsolódás volt. Másrészt megmutatja, hogy a kreatív megoldások együtt járhatnak az INTREN szolgáltatási körének alapját képező digitális és adatvezérelt szolgáltatásokkal. ” – nyilatkozta a microsite-ról Kecskés Viktória, a cég social media vezetője. Bárki lehet a következő Jack Gloom a http://www.intren.hu/krimi/ címen.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei