Jack-kel jön az új Samsung

2019.12.09| Android Police

Nem hagyja el a Samsung teljesen a jack csatlakozót és a microSD-t sem.

A Samsung Galaxy A51 négy kamerát, 3.5 mm-es porttal és tárhely bővítéssel érkezik, a SamMobile-nak köszönhetően azt is tudjuk, hogy fekete, fehér, pink és kék színekben. A Galaxy A51 nem az a telefon, amiről hetek óta ódákat zengünk, de tény, hogy nagyon fontos lesz 2020-ben, hiszen az egyik legelérhető árúbb modellként fogjuk számon tartani.

Jack-kel jön az új Samsung

A készülék a Galaxy A50s és a Galaxy A50 utódja. A teljes, idén megújított Galaxy A széria világszerte a gyártótól némiképp szokatlan, de jó ár-érték arányáról ismert. A hátlapon három darab, vertikálisan és egy mellettük elhelyezett kamera található. Bár pontos részletet nem tudni, a legesélyesebb a dedikált teleobjektív, a fő kamera, az ultraszéles és a mélységérzékelő.

A Galaxy A51 AMOLED kijelzője 6.4-6.5 col képátlójú, a burkolat pedig 0.2 mm-rel vastagabb a Galaxy A50-nél, így 7.9 mm, a kamera púpnál pedig 8.5 mm-t mérhetünk. Az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építve találjuk.

Jack-kel jön az új Samsung

A Samsung Galaxy A51 minden más tudása egyelőre pletykákon alapul, ezek szerint azonban a DroidShout szerint Exynos 9611 SoC, 4 gigabájt RAM, 48 megapixeles fő kamera, 32 megapixeles szelfi érzékelő, USB C, microSD bővíthetőség és 3.5 mm-es jack jelenléte várható, ez utóbbi kettő 2020-ben igencsak ritka tudás marad. A legjobb azonban talán az, hogy a középkategóriás mobil gyárilag az Android 10 alapú One UI 2.0-val érkezik.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei