Itthon is kapható az Oppo A57s

2022.11.11| Oppo

Az OPPO A57s novembertől Magyarországon is megvásárolható a Telekom, a Vodafone, valamint a legnagyobb kereskedelmi szereplők kínálatában.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az OPPO bejelentette, hogy megkezdi az OPPO A57s okostelefon magyarországi értékesítését. Az OPPO A57s kategóriaelső, 33W-os SUPERVOOC gyorstöltési technológiájának és 5000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a teljes feltöltés akár 12,7 nap készenléti időt, vagy 15 órányi YouTube streamelést tesz lehetővé.

A nagy teljesítményű töltést a túlfeszültség és túláram elleni védelem teszi teljesen biztonságossá, ugyanakkor az akkumulátor védve van a túltöltéstől és a lemerüléstől is. Az éjszakai töltés megtanulja a felhasználói szokásokat, és kiszámolja, mikor kell tölteni a telefont az akkumulátor élettartamának optimalizálása érdekében.

Itthon is kapható az Oppo A57s

Az OPPO A57s 6,56 hüvelykes, színekben gazdag kijelzője HD+ felbontású. A kijelző az NTSC színskála 96%-át reprodukálja, amely a bőrtónusokat még valósághűbbé, a filmek és a játékok speciális effektusait pedig még élénkebbé teszi. Az All-Day Eye Comfort funkciónak köszönhetően a képernyő fényereje automatikusan alkalmazkodik a környezeti viszonyokhoz, az éjszakai böngészést az Eye Comfort mód teszi még kényelmesebbé.

A tiszta hangzás érdekében az okostelefon ultra-lineáris sztereó hangszórókkal rendelkezik. A Dirac 3.0 jelfeldolgozás tovább javítja a hangzást, és a legjobbat hozza ki a hardverből, legyen szó zenéről, filmekről vagy egy játék hangsávjáról.  Az Ultra Volume üzemmódnak köszönhetően a maximális hangerő még 44%-kal növelhető, ami hasznos lehet zajos környezetben, vagy például az idősebb korosztály számára.

Itthon is kapható az Oppo A57s

Az OPPO Glow Design felületkezelésnek köszönhetően az OPPO A57s hátlapját nanokristályok borítják, ami nem csak látványosan ragyogó hatást kelt, de tartóssá is teszi az ujjlenyomat- és karcálló burkolatot. A telefon vízállóság tekintetében IPX4-es besorolással rendelkezik, tehát ellenáll a fröccsenő víznek.

A tartósságot az A57s esetében is az OPPO Enduring Quality szigorú minőségellenőrzési eljárásai garantálják. A minősítést azok a készülékek kaphatják meg, amelyek sikeresen szerepelnek a 6 területen 130 szigorú tesztet és 320 átfogó tesztelési lépést magába foglaló eljárásán. Az OPPO tesztlaboratóriumaiban a bekapcsológombokat 6 nap alatt akár 500.000-szer is megnyomják, míg a fejhallgató csatlakozókat 10.000 alkalommal történő behelyezésre tesztelik.

Az OPPO A57s nagy felbontású 50 MP-es kamerával rendelkezik, amely a pixel binning eljárásnak köszönhetően tiszta és részletgazdag képeket készít. A Portré mód 2 MP-es mélységérzékelőt használ a bokeh hatás létrehozásához, elmosva a hátteret a drámai és művészi megjelenés érdekében. Az előlapon 8 MP-es szelfikamerával készíthetünk képeket, amihez AI portréretusálás is rendelkezésre áll.

Itthon is kapható az Oppo A57s

A ColorOS 12.1 tele van fejlesztésekkel a még zökkenőmentesebb élmény érdekében. A FlexDrop felszabadítja a mozgatható ablakokban futó multitasking alkalmazásokat, a Google Lens-szel ellátott háromujjas fordító pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gyors mozdulattal lefordítsák a képek szövegét. Az adatvédelmi irányítópult segítségével a felhasználók láthatják, mely alkalmazások fértek hozzá a helyadatokhoz, a kamerához, vagy a mikrofonhoz az ellenőrzést megelőző 24 órában. A továbbfejlesztett adatvédelemi funkciók segítségével online közzététel előtt könnyedén eltávolíthatjuk a hely-, illetve egyéb adatokat fényképeinkről.

A OPPO A57s okostelefon 4+128 GB memória konfigurációval, égszínkék kivitelben kapható. Ajánlott kiskereskedelmi ára: 96.990 Ft.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az Oppo nagyot dobott a ColorOS 13-mal

Az Oppo nagyot dobott a ColorOS 13-mal

2022.08.19
| GSM Arena
Az Oppo bemutatja a ColorOS 13-at vizuális változtatásokkal és jobb eszközök közötti együttműködéssel.
Itthon is kapható az Oppo A57s

Itthon is kapható az Oppo A57s

2022.11.11
| Oppo
Az OPPO A57s novembertől Magyarországon is megvásárolható a Telekom, a Vodafone, valamint a legnagyobb kereskedelmi szereplők kínálatában.
EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Egy Xiaomi 35 perces töltéssel!?

Egy Xiaomi 35 perces töltéssel!?

2019.12.27
| GsmArena
A Xiaomi legalább két okostelefont tervez a közeljövőben piacra dobni, a Xiaomi Mi 10-et és a Xiaomi Mi 10 Pro-t.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei