Itt vannak az átreformált Samsung középkategóriások

2019.02.26| Samsung

Ultraszéles kamera és Infinity-U kijelző jellemzi a két A szériás újdonságot.

A Samsung a nagyágyúkat már ellőtte a múlt heti Unpacked eseményen, úgymint a Galaxy S10 és 10+, valamint a Fold modellek, de azért tartogatott meglepetést a Mobile World Congressre is. A Galaxy A termékcsalád mindig is a fontosabb funkciókra fókuszált. Múlt évben kiderült, a felhasználók kifejezetten keresik a keretmentes mobilokat, így a Samsung Galaxy A30 és a Samsung Galaxy A50 is ennek felel meg, szemből teljesen egyformák. A telefonokban 4000 mAh-s akkumulátor található gyorstöltéssel, Samsung Pay-jel, microSD bővíthetőséggel.

Itt vannak az átreformált Samsung középkategóriások

A két középkategóriás mobil 6.4 colos Super AMOLED Infinity-U kijelzővel rendelkezik, tehát U alakú a bevágás a szenzoroknak. A Galaxy A50 azonban 25 megapixeles szelfi kamerát álmodott meg ide, míg a Galaxy A30-hoz „csak” egy 16 megapixeles optika jár az előlapon. A hátlapon mindkét telefon Glasstic panellel rendelkezik, amely üveg hatású műanyagot takar, ez nemcsak költséghatékony, de kevésbé törékeny is.

Itt vannak az átreformált Samsung középkategóriások

Samsung Galaxy A50

A hátlapon a Samsung logoja látható, ám míg a Galaxy A30 rendelkezik hátlapi ujjlenyomat-olvasóval, addig az A50 nem. Ennek oka, hogy utóbbi optikai, kijelzőbe épített szkennert kapott a könnyebb kezelhetőség és a trend követése érdekében.

A Samsung Galaxy A50 kamera triója 25 megapixeles fő lencséből áll f/1.7 fényértékkel, ehhez 8 megapixeles széles látószögű szenzor és egy dedikált, 5 megapixeles mélységérzékelő jár. Ezzel szemben a Samsung Galaxy A30 két kamerát tud felmutatni, a fő lencse 16 megapixel felbontású, f/1.7 apertúrájú. A másodlagos szenzor széles látószögű, 5 megapixelben. Természetesen mindkét modell mesterséges intelligenciával felvértezett, az A50-ben például Selfie Focus is található a bokeh hatású önarcképekért.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Itt vannak az átreformált Samsung középkategóriások

Samsung Galaxy A30

Érdekes, hogy a gyártó ezúttal nem adta meg, pontosan milyen processzor dolgozik a műanyag házakban, mindössze a nyolc mag biztos. Szemfülesek azokban gyorsan összerakták, hogy az A50-ben az Exynos 9610, míg az A30-ban az Exynos 7904 SoC található, ezek leginkább a Snapdragon 660 és a Snapdragon 636-tal párosíthatók össze tudásban. A Galaxy A50 4/64 vagy 6/128 gigabájt kombinációban lesz választható, a Galaxy A30 3/32, illetve 4/64-ben kérhető, azonban nem minden verzió lesz elérhető hazánkban. A Galaxy A50 elérhető lesz fekete, fehér, kék és korall színekben, míg a Galaxy A30 a korallon kívül az összes többi változatban.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei