Itt az új Moto G5 és Moto G5 Plus

2017.03.09| Motorola

A Lenovo, leányvállalatán, a Motorola Mobility-n keresztül mutatta be a Moto G termékcsalád következő generációját.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

Milyen szempontok alapján választanak okostelefont a felhasználók? Magas minőség, prémium felhasználói élmények és funkciók, anélkül, hogy bankot kellene robbantaniuk. Egy masszív akkumulátor. Egy fotósnak is megfelelő minőségű kamera. Őrületesen magas képernyőfelbontás és kijelző. A Global Mobile Value Index felmérésünk során, melyet 9 országban és 12000 felhasználó megkérdezésével végeztünk el a fenti funkciókat említették meg a legtöbben, mint prémiumnak tekintett jellemzők egy okostelefon értékelése során.

És, bár sokan nem szeretnék feláldozni teljes vagyonukat egy új mobiltelefon megvásárlásának során, azok az okostelefon-felhasználók, akiket megkérdeztünk szívesen áldoznak olyan jellemzőkre, amelyek számukra fontosak. A felhasználók többsége szerte a világon hajlandó többet fizetni olyan okostelefon funkciókért, amelyeket a legjobbnak vél: a válaszadók 76 százaléka többet fizetne egy olyan eszközért, amely képes lépést tartani az elfoglalt életével, és 66 százalék olyan okostelefonra költene többet, amely képes a festői pillanatokat élethűen megörökíteni. 

A Moto G5 új generációja

Az ötödik generációs Moto G eszközökkel nem kell kompromisszumot kötnie a stílus, a teljesítmény, vagy az ár tekintetében. Mindkét készülék elérhető akár holdszürke vagy színarany verzióban, és nem nehéz szerelembe esni ezekkel a csodás kialakítású termékekkel. A sima, alumínium kialakítás a felhasználói preferenciákat tükrözi: az üveg, a műanyag és a fém választási lehetőségek közül közel a felhasználók fele a fémet választaná. 

 

A 2800 mAh teljesítményű akkumulátor révén pedig reggeltől estig úton lehet, anélkül, hogy energiára lenne szüksége. Amikor eljön a töltés ideje, ne lassuljon le! A 100W-os gyorstöltő révén a Moto G5 órákra elegendő energia felvételére képes, akár percek alatt. Ha már a sebességnél tartunk, az ultra-erős 1,4Ghz-es nyolcmagos processzorok gyors hozzáférést biztosítanak a fotókhoz, applikációkhoz - várakozási idő nélkül. A telefon feloldása, vagy biztonságos visszazárása is egyszerűbb az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. A közösségi média profiljaihoz csodálatos fotókra van szüksége? Egy jó minőségű kamera sokunk számára fontos. A Moto G5 13MP-es kamerája, és olyan szoftverek, mint például a fázisérzékelő autófókusz (PDAF) révén szuper gyors fókuszálásra képes, így élesebb képek születnek.

Itt az új Moto G5 és Moto G5 Plus

Ha még a fentinél is több funkcióra vágyik, akkor érdemes a Moto G5 Plusra figyelnie. Még gyorsabb, a termékkategóriája legjobb kamerájával rendelkezik, és kompromisszumok nélkül tud mindent, amire szüksége van. Moto G5 Plus a termékkategóriája legfejlettebb kameráját biztosítja. Az első Moto, amely Dual Autofocus Pixels megoldással érkezik, egy szempillantás alatt fókuszál, így nem fog elveszteni egyetlen értékes pillanatot sem. Akár 60 százalékkal gyorsabban tud a fotó tárgyára fókuszálni, mint a Moto G4 Plus azáltal, hogy 10-szer több pixelt hasznosít a szenzoron.

Az emberek, akiket megkérdeztünk az egész világ körül egyetértettek abban a kérdésben, hogy hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szükségük. Tény, hogy 4-ből 1 ember hajlandó akár 20 százalékkal is többet fizetni egy olyan okostelefonért, amelynek igazán jó akkumulátora van.  A Moto G5 Plus esetében gondoskodtunk róla, hogy az akkumulátorok királyát kapja. Szabadítsa fel magát az egész napon át kitartó 3000 mAh-s akkumulátorral, és gyorsítsa fel a töltést a TurboPower gyorstöltő rendszerrel – akár 6 órára elegendő energia mindössze 15 perc alatt. Megnyugodhat, a Moto G5 Plus még a legzsúfoltabb napjaival is képes lépést tartani! 

A Moto G5 Plus nyolcmagos processzora és 4G LTE képessége egyenesben tartja az életét, vagy legalábbis az applikációit. Élvezze a kedvenc játékainak, videóinak minőségi verzióját, vagy böngésszen az interneten, és osszon meg zenét villámsebességgel, akárhol is legyen éppen. Az emberek 48 százaléka okosabb kijelzőre vágyik – egy olyan telefon révén, amely jobban ismeri őket, és diszkrét módon küld értesítéseket. A Moto Display – a Moto Experiences csomag egyik legnépszerűbb szoftvere – ezért a funkcionalitásért felelős, és anélkül teszi láthatóvá az értesítéseket, hogy feloldaná a telefont. Több Moto Experiences élményre vágyik?

A Moto G5 Plus, a Moto Actions-szel is rendelkezik, és egy újdonságot is tartogat: az egygombos navigáció révén elképzelhetetlenül gyorsan, csupán az ujjlenyomat-olvasó segítségével navigálhat. Több mint a megkérdezettek fele, világszerte azt osztotta meg velünk, hogy fogalmuk sem volt, hogy minderre a rengeteg funkcióra, amelyek elérhetőek az okostelefonjukon szükségük van, de most már nem tudnának nélkülük élni. Értjük az érzést. Mi is így gondolunk a Moto Experience élményekre. Annak érdekében, hogy a Google Asszisztens kifogástalanul működjön a Moto G család legújabb tagjain együtt dolgoztunk a Google-lel, hogy a Google Asszisztens a Home gomb nyomva tartásával kifogástalanul tudjon üzeneteket küldeni, hívásokat kezdeményezni, navigálni, vagy akár menedzselni a mindennapi teendőit.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei