Itt a Vatera legújabb mobil alkalmazása

2012.03.08| Vatera
Címkék:

Vatera

,

Windows Phone


A hazai e-kereskedelem legjelentősebb szereplője a mobil-alkalmazások terén is élen jár: a Vatera már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását.

A hazai e-kereskedelem legjelentősebb szereplője a mobil-alkalmazások terén is élen jár: a Vatera már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását. Március 8-tól ingyenesen letölthető a Nokia és az aukciós piactér közös innovációja, amely egy újdonságnak számító fehér Nokia Lumia 800 készülék jótékonysági aukciójának keretében debütál a Vaterán. Március elején debütál a Vatera.hu alkalmazása a Windows Phone operációs rendszeren, így már négyre bővült a hivatalos applikációk száma. A Nokia és a Vatera közös fejlesztése a hazai e-kereskedelmi alkalmazások premierje is. Az ingyenes app a Windows Phone-alapú okostelefonokra, így az új Nokia Lumia készülékekre is elérhető.

Az applikáció bevezetésének alkalmából, jótékonysági aukció keretében egy fehér Nokia Lumia 800 okostelefonra is licitálhatnak az érdeklődők. A március 8-án induló árverés alakulása már követhető a Windows Phone operációs rendszerre letöltött Vatera applikáción keresztül is, hiszen a csempés kialakítású főképernyőnek köszönhetően minden egyes aukció külön-külön is figyelhető a mobilon. A liciteket március 14-ig várják a szervezők. Az aukció linkje: www.vaterapremier.hu, az alkalmazás pedig innen tölthető le.

Itt a Vatera legújabb mobil alkalmazása

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Vatera.hu alkalmazása 2010 végén jelent meg az iOS, Android és Symbian operációs rendszerekre. A bő egy év alatt a 80 000 letöltésből 76 000 licit érkezett mobilról, és több mint 31 000 sikeres aukció zárult az alkalmazásokon keresztül, közel 250 millió forint értékben. Az elmúlt hónapokban az applikáció a saját kategóriájában (lifestyle) rendre a 3 legnépszerűbb ingyenes program között szerepelt az áruházakban. Ezt az utat folytatja most a Nokia Lumia csúcsmobilokra is elérhető Vatera Windows Phone alkalmazás is, mely várhatóan legalább akkora népszerűségre tesz majd szert, mint elődei.

Egyre többen használják a letölthető alkalmazásokat, ez derül ki az aukciós portál legfrissebb kutatásából is: az okostelefonnal rendelkezők háromnegyede már nem csak telefonálásra használja készülékét. A telefonra letölthető applikációk igen népszerűek a Vaterás felhasználók között, ugyanakkor a válaszadók 38%-a csak az ingyenes appokért rajong. A mobilos felmérés szerint a Vatera aukciós alkalmazást a letöltők 50 %-a rendszeresen, hetente használja. Vásárlásra és nézelődésre 40-40 %, eladásra pedig 15 %-uk veszi igénybe. Leginkább elektronikai, háztartási gépek találnak gazdára telefonról. A magas okostelefon vásárlási hajlandóság és a Windows Phone-alapú készülékek terjedésének köszönhetően ezek a számok valószínűleg tovább nőnek.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei