Itt a Samsung Galaxy Buds Pro Adidas

2021.04.06| SamMobile

Ennél hosszabb nevet nehezen lehetett volna találni a Samsung és az Adidas különleges szerelemgyerekének.

A Samsung az Adidassal együttműködve bemutatta a Galaxy Buds Pro új verzióját. A márka környezetbarát törekvéseinek bemutatására hozták létre a Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack csomagot, amelyet a hét végén Dél-Koreában már piacra is dobnak. A Galaxy Buds Pro speciális verziója az Adidas Originalshoz társított klasszikus fehér és zöld színkombinációban jelenik meg.

A Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack ára átszámítva mintegy 75 ezer forint, a Samsung weboldalán és a Kakaon értékesíti. A valóban vezeték nélküli fülhallgató különkiadás április 7-én 19:30-tól lesz elérhető Dél-Koreában. A csomag egy Galaxy Buds Pro-t, egy Adidas Originals snapback tokot és egy különleges kupont tartalmaz Adidas Stan Smith sneaker megvásárlásához.

Itt a Samsung Galaxy Buds Pro Adidas

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Galaxy okostelefonnal párosítva a Galaxy Buds Pro Special Pack elérhetővé teszi az Adidas Originals egyedi témáját. Egyéni zárolási képernyőt, ikonokat, hívásképernyőt és üzenet képernyőt alkalmaz a csatlakoztatott Galaxy okostelefonon. Az Adidas hivatalos online áruházának gyors elérési ikonja is felkerül az okostelefonra. A snapback tok újrahasznosított műanyagból készült, a Galaxy Buds Pro pedig 20% környezettudatos fogyasztói utáni anyagot (PCM) használ a hulladék csökkentésére.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei