Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

2023.07.28| GSM Arena

A Samsung évek óta folyamatosan finomítja Galaxy Tab sorozatát, megjelent a Galaxy TAb S9 trió.

A tavalyi évhez hasonlóan a Samsung egy táblagépet hoz 11 hüvelykes képernyővel és egy Plus, 12,4 hüvelykes képátlójú változatot, míg a csúcskategóriás Ultra modell hatalmas, 14,6 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X panellel büszkélkedhet.

Első pillantásra a Galaxy Tab S9 Ultra talán nem sokban különbözik elődjétől, de a Samsungnak sikerült több figyelemre méltó frissítést behoznia. Mindhárom Galaxy Tab S9 modell immár IP68-as por- és vízálló, így ezek az első olyan Samsung táblagépek, amelyek ilyen szintű behatolás elleni védelemmel rendelkeznek.

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

A Galaxy Tab S9 Ultra hatalmas, 14,6 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X kijelzőt kínál 1848×2960 képpont felbontással és 120 Hz-es változó frissítési gyakorisággal. Az újdonság itt a Samsung Vision Booster, amely a Galaxy S23 készülékeken is megtalálható, és rendkívül világos körülmények között javítja a kijelző láthatóságát és színeit. 

A bevágás továbbra is jelen van, és egy pár 12 MP-es előlapi kamerát tartalmaz – egy normál széles és egy ultraszéles modult. Az AKG hangolású négy hangszóró most 20%-kal nagyobb, és az optikai kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó is átkerült.

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

A Galaxy Tab S9 sorozat a zászlóshajó Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy lapkakészlettel felszerelt, akárcsak a Galaxy S23 sorozat és a Samsung legújabb összehajthatói. A Tab S9 Ultra 12 GB vagy 16 GB RAM-mal és 256/512 GB vagy 1 TB tárhellyel konfigurálható. Mindegyik Tab S9 eszköz kérhető csak Wi-Fi-vel vagy 5G-vel, és támogatja a microSD-kártya bővítését.

A Tab S9 Ultra hátlapja kifinomult dizájnnal rendelkezik, kettős kameragyűrűvel és LED vakuval. Van egy 13 MP-es főérzékelő autofókusszal és 4K videórögzítési lehetőséggel akár 60 képkocka/mp-ig. A másodlagos modul egy 12 MP-es ultraszéles látószögű objektív, amely a Tab S8 Ultra 6 MP-es egységéhez képest figyelemreméltó frissítés.

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

A Tab S9 sorozat Android 13 rendszer alapú Samsung One UI 5.1-gyel indul, és a Samsung “folyamatossági” funkciókat is kínál bizonyos zászlóshajó Galaxy telefonokhoz, beleértve az új Flip5-öt, amely lehetővé teszi, hogy telefonját a táblagép társkijelzőjeként használja bizonyos alkalmazásokban, miközben megosztott lehetőséget is kínál. vágólapra minden Galaxy eszközön. A Samsung négy Android-frissítést és öt év biztonsági frissítést is ígér.

A Tab S9 sorozatú készülékek olyan exkluzív alkalmazásokat és funkciókat is kapnak, mint a GoodNotes – az egyik legnépszerűbb iPad-alkalmazás jegyzetelésre, amely végre átkerül Androidra, és kizárólag a támogatott Samsung Galaxy Tab eszközökön lesz elérhető.

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

A LumaFusion, a profi videószerkesztő alkalmazás kedvezményt ad a Tab S9 tulajdonosok számára 50% kedvezménnyel. A Samsung továbbra is ad egy S Pen ceruzát. A Tab S9 Ultra egy 11.200 mAh-s akkumulátorral is büszkélkedhet, 45 W-os gyorstöltéssel.

A Samsung Galaxy Tab S9 Ultra bézs és grafit színekben kapható, ára 1339 euró. Az értékesítés pedig augusztus 11-én kezdődik.

Samsung Galaxy Tab S9 és Tab S9+

A tavalyi Galaxy Tab S8-cal ellentétben, amely LCD-vel rendelkezett, a Samsung a vanília Tab S9-et ugyanazzal a Dynamic AMOLED 2X panellel szerelte fel, mint nagyobb testvéreit. A Tab S9 11 hüvelykes képátlóval, 120 Hz-es adaptív frissítési gyakorisággal, egyetlen 12 MP-es előlapi kamerával és UD ujjlenyomat-szkennerrel büszkélkedhet.

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

A Tab S9+ 12,4 hüvelykes képátlót és ugyanazt a frissítési gyakoriságot kapja, és kettős 13 MP + 8 MP hátlapi kamerával rendelkezik, akárcsak a Tab S9 Ultra esetében. A Samsung Vision Booster a Tab S9 és S9+ modelleken is megtalálható.

A Tab S9 és a Tab S9+ a Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy lapkakészlettel is fel van szerelve, de a Tab S9 csak 8/12 GB RAM-mal és 128/256 GB tárhellyel konfigurálható, míg a Plus alapkivitelben 12 GB RAM-ot kap, és 256/512 GB tárhellyel konfigurálható.

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria 

A másik különbség az akkumulátor részlegnél jelentkezik, ahol a Tab S9 8.400 mAh-s akkumulátort hoz, míg a Tab S9+ 10.900 mAh-s cellát. Mindkét táblagép támogatja az akár 45 W-os gyorstöltést. Minden Tab S9 modell az Android 13-on alapuló One UI 5.1-gyel érkezik, valamint S Pen is jár hozzájuk. 

Itt a Samsung csúcs táblagép triója, a Galaxy Tab S9 széria

A Samsung Galaxy Tab S9 ára 899 €, míg a Tab S9+ ára 1199 €. Az előrendelés már elkezdődött, a nyílt értékesítés pedig augusztus 11-én kezdődik.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei