Írd be a naptárba: július 27!

2016.07.19| GSM Arena

Az egyik legnagyobb kínai gyártó, a Xiaomi ugyanis e hónap végén tart sajtótájékoztatót, ahol rögtön több különleges készülékre is számíthatunk.

A bemutató Pekingben lesz a China National Convention Centerben. Bár a meghívón semmi konkrétum vagy legalább apró utalás nem található, szerencsére a Xiaomi igazgatójának Weibo fiókja sokszor tömve van megjegyzésekkel vagy fotókkal, ezúttal pedig azt árulta el ott, hogy július 27-én két terméket is bejelentenek. Persze nem nevezte meg egyiket sem, ettől függetlenül erősen sejthető, hogy a Xiaomi Redmi Note 4 lesz az egyik dual kamerával és Helio X20 processzorral, míg a másik a már sokat pletykált Xiaomi laptop, várhatóan Mi Notebook néven. A laptopba Intel Atom processzor és 12.5 vagy 13.3 colos kijelző kerülhet, a burkolata könnyű alumíniumból készül és leginkább az Apple MacBook szériájának szeretne az ellenfele lenni. Később várható lesz belőle egy 15.6 colos verzió is, ha elég sikeres lesz ez a szegmens a Xiaominak.

Írd be a naptárba: július 27!A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei