iOS frissítés: Vége a hívásszakadásnak

2021.11.19| engadget

Az iPhone 12 és 13 legújabb iOS-frissítése kijavítja a megszakadt hívás problémáját

Az Apple kiadta az iOS 15.1.1-et és érdemes lehet telepíteni ha iPhone 12 vagy iPhone 13 telefonja rendszeresen megszakítja a hívásokat. A frissítés kifejezetten az Apple újabb telefonmodelljeihez tartozó hibajavításokat tartalmaz, köztük egy olyat is, amely javítja a hívásmegszakítási teljesítményüket. Ez a kiadás csaknem egy hónappal azután jelenik meg, hogy a technológiai óriás elindította az iOS 15.1-et, amely lehetővé tette a régóta várt SharePlay funkciót. A SharePlay segítségével filmeket és műsorokat nézhet, vagy zenét hallgathat barátaival FaceTime-hívás közben, illetve elküldheti Apple TV-re, amit az iPhone-ján néz.

 iOS frissítés: Vége a hívásszakadásnak

Míg az iOS 15.1.1 meglehetősen csekély frissítés – hacsak nem voltak komolyabb problémái a telefonon megszakadt hívásokkal –, az iOS 15.2 várhatóan jelentősebb funkciókat hoz majd. Amint arról a MacRumors beszámolt, a hamarosan megjelenő szoftver hozzáadja a lejátszási listák keresését az Apple Music alkalmazáshoz, valamint a címkék tömeges átnevezésének lehetőségét az Emlékeztetők alkalmazásban.

 

Az iOS 15.2-t még tesztelik, de az iOS 15.1.1-et már letölthető mindössze lépjen a Szoftverfrissítés menüpontra a Beállítások alkalmazás Általános részében.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei