iOS 7: teljes átalakulás

2013.04.03| GSM Arena

Belsős informátorok szerint az iOS rendszer egyik legnagyobb módosítása készül ezekben a hetekben, hiszen a teljes kezelőfelületet átírhatják a fejlesztők.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Belsős informátorok szerint az iOS rendszer egyik legnagyobb módosítása készül ezekben a hetekben, hiszen a teljes kezelőfelületet átírhatják a fejlesztők. Az Apple OS X 10.9 frissítésén dolgozó mérnökeit nemrégiben áthelyezték, hogy a mobil operációs rendszeren dolgozzanak inkább. Rossz hírünk van azok számára, akik kedvelték az Apple által használt színes, helyenként csicsás ikonokat és kezelőfelületet, a bőrhatást, a vászonszerű háttereket, a szakadt papírszél-imitációkat, ezeket ugyanis a kukába dobta az új vezetőség és abszolút a minimalista dizájn felé tendálnak, egyszerűbb UI-t képzel el ugyanis Jonathan Ive. Sokat elárul az is, hogy a tesztelők polarizált, a betekintési szöget jelentősen lecsökkentő kijelzővédőket tehettek az általuk használt készülékekre, hogy véletlenül se szűrődjön ki egyetlen apró részlet sem, márpedig ha nem lenne lényegi a változás, nyilván nem védenék ennyire az újításokat. Valljuk be őszintén, ennyi év után igazán ráfér egy komoly vérfrissítés az Apple mobil OS-ére.

iOS 7: teljes átalakulásA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei