Chameleon launcher már mobilokra is

2013.03.22| Phone Arena

Megérkezett a táblagépek tulajdonosai körében igen népszerű Chameleon launcher.

Megérkezett a táblagépek tulajdonosai körében igen népszerű Chameleon launcher. Az eredetileg csak egy ambíciózus, Kickstarteren indult projekt hamar nagy népszerűségnek örvendett, így meglehetősen gyorsan elindult a tényleges fejlesztés, ennek megfelelően az androidos táblagépekre egy ideje már letölthető a gyári kezelőfelületet leváltó launcher. A Chameleon 2.99 dollárért tölthető le mobilokra a Google Playből, a 3.99 dolláros verzió pedig a telefonok mellett a nettáblákat is támogatja. Érdemes megtekinteni a bemutató videót, ugyanis az eddig általában megszokott, nagyjából hasonló tudást biztosító kezelőfelületekhez képest egy teljesen más elgondolással szembesülhetünk. Legérdekesebb talán a megjelenés mellett az állandóan változó főképernyő, hiszen az előre megadott GPS koordináták vagy Wi-Fi hálózatok szerint igény szerint megadható, milyen információkat szeretne a felhasználó látni a home screenen.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei