iOS 11 részletek

2017.06.06| Apple
Címkék:

Apple

,

iOS

,

iOS 11


Az Apple tegnap este lerántotta a leplet az iOS 11 verziójáról.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iOS 11 mobil operációs rendszer számos újdonságot hoz, ahogy azt el is várják a rajongók. iPhone és iPad készülékekre egyaránt letölthető lesz az ősz és a valaha volt legnagyobb szoftverfrissítése. Az újdonsággal a legnagyobb AR (kiterjesztett valóság) platform kerül megjelenésre és már tegnap óta letölthető a fejlesztők számára, mondta Craig Federighi, az Apple szoftverfejlesztésekért felelős vezetője. Az iOS 11 az iPad felhasználóknak új funkciókat hoz és tonnányi új lehetőséget. Az AR így iOS készüléket használók milliói számára lesz használható tartalom és szórakozás, köszönhetően a beépített kamerának, az erős processzornak és a mozgásérzékelőknek.

  • Szintén az iPad-eket érinti a személyre szabható tálca, ahova gyors elérés tehető ki a fontos alkalmazások vagy dokumentumok számára. Ehhez érkezik az új alkalmazásváltó, hogy még könnyebb legyen váltani az aktív appok között osztott nézetben.
  • Az új Fájlok alkalmazás mindent egy helyen tárol, legyen szó ténylegesen a készüléken tárolt tartalomról vagy iCloudba mentett információról, de nem akadály a Box, Dropbox vagy egyéb tárhely sem.

iOS 11 részletek

  • Az Apple Pencilt még jobban integrálták az iPad támogatásba, továbbfejlesztették a rajzolásnál a funkciókat és megjelent az Instant Notes funkció, ahol a lezárt képernyőnél elég megérinteni a tollat és megnyílik a Notes app.  
  • Siri, a személyi asszisztens immár 375 millió aktív készüléket szolgál ki 36 országban. A legújabb tanulási és intelligencia fejlesztéseknek köszönhetően még okosabb és már női vagy férfi hangon is meg tud szólalni. Egyénre szabott ajánlásokat tesz a Safari, a hírek, a mail, az üzenetek és egyéb alkalmazások figyelésével.

iOS 11 részletek

  • Az iOS 11-gyel megjelent a portré mód is, amelyhez a True Tone vaku, a HDR és az optikai képstabilizátor lesz segítségünkre. A Live Photos a Loop és Bounce effektekkel bővíthető, a hosszú expozíció pedig a mozgásban lévő tárgyakat fogja tökéletesen megörökíteni. Megjelent a High Efficiency Image File Format (HEIF), mely csökkenti az adott készülékkel rögzített fotó méretét tárhely-csökkentés céljából.
  • Szintén újdonság a vezetés közben megjelenő Do Not Disturb (ne zavarj) üzemmód, hogy még inkább az útra koncentráljon a vezető a sok értesítés miatti telefon piszkálás helyett. Az iPhone könnyedén észreveszi, ha vezet a tulajdonosa és automatikusan sötéten tartja a kijelzőt és halkra veszi a jelzéseket. A felhasználó egyedileg beállíthat automatikus választ a megkeresésekre.

iOS 11 részletek

  • A további iOS 11 funkciók között megtalálható lesz az új dizájnt kapott App Store és iMessage. A Control Center áttekinthetőbb és még jobban személyre szabhatóbb lesz, az új lock screen pedig minden értesítést egy helyen, átláthatóan mutat meg. Az Apple Maps a főbb repterekhez és plázákhoz belső térképet készített világszerte, a Home pedig már az AirPlay 2 hangszórót is támogatja. Az Apple Music új lehetőséget biztosít arra, hogy barátainkkal új zenéket fedezzünk fel, a felhasználók profilt hozhatnak létre, követhetik egymást és a másik lejátszási listáját is meghallgathatják. Apple iPhone készülékeken fontos az egykezes billentyűzet mód megjelenése, a gyors gépelésről pedig a QuickType billentyűzet gondoskodik, amely könnyű és gyors elérést biztosít a számokhoz, szimbólumokhoz.

Az iOS 11 már elérhető a fejlesztők számára béta program keretein belül, maga az OS pedig ősszel, várhatóan a szeptember második hetében debütáló Apple iPhone 7s és Apple iPhone 8 mellett érkezik. Támogatást élvez majd az Apple iPhone 5s és frissebb modellek, valamint az iPad Air, iPad Pro, iPad ötödik generációtól felfelé.

https://www.apple.com/ios/ios-11-preview/

https://9to5mac.com/2017/06/05/apple-unveils-ios-11-for-iphone-and-ipad/

http://www.phonearena.com/news/iOS-11-is-announced-with-improvements-to-Siri-Apple-Pay-Photos-and-lots-more_id94756

https://9to5mac.com/2017/06/05/ios-11-preview-first-look-at-apples-latest-mobile-os-gallery/

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei