iOS-es widgetet hoz az új MIUI 13

2021.10.08| RM Update
Címkék:

MIUI 13

,

iOS widget


A Xiaomi MIUI bemutatja legújabb, iOS-re hajazó widgeteit Redmi, Poco és Mi eszközeire.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Xiaomi most kezdte kiadni az Android 11 alapú MIUI 12.5 frissítést Poco, Redmi és Mi okostelefonokra, egyben készül a MIUI következő verziója is. A Xiaomi MIUI 13 azonban még nem jelent meg, bár Lei Jun kijelentette, hogy az év végén bemutatják.

Új, iOS stílusú MIUI widgetek

A saját fejlesztésű Xiaomi firmware következő béta verziójában érdekes újítás jelent meg. A MIUI legutóbbi összeállítását tanulmányozó bennfentesek jelentést tettek közzé a widgetekről, amelyek felépítése sok tekintetben hasonlít az Apple mobil operációs rendszerének megoldásaihoz.

iOS-es widgetet hoz az új MIUI 13

Jellemzők

A forrás szerint számos alkalmazás kapott iOS-ben látott megjelenésű widgetet, például a Baidu, az AutoNavi Map, a QQ Music, a Douyu, a WPS Office.  Az okostelefon-tulajdonosok kész megoldásokat használhatnak a szabványos programokhoz: „Galéria”, „Jegyzetek”, „Óra”, „Biztonság” és mások. Minden widget támogatja a sötét sémát.

iOS-es widgetet hoz az új MIUI 13

Az új MIUI opció jelenleg tesztelés alatt áll, és csak bizonyos eszközökön érhető el. Arra vonatkozóan egyelőre nincs információnk, hogy a vállalat mikor tervezi a firmware stabil verziójának kiadását egy ilyen újítással.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei