Íme az első OnePlus mobilok microSD-vel

2020.10.26| Android Authority

A kínai gyártó lerántotta a leplet a OnePlus Nord N10 és az N100 telefonokról, amelyek végre bővíthetők a OnePlus életében először.

A OnePlus Nord után a vállalat bemutatott két újabb megfizethető telefont, amellyel a széria tagszáma már háromra nő, itt a OnePlus Nord N10 és a OnePlus Nord N100. A microSD jelenlétén kívül visszatér a jack dugó is. Nagy sikerre számíthat a két újdonság Európában is, ahol elsőként jelenik meg.

Íme az első OnePlus mobilok microSD-vel

A OnePlus Nord N100 a gyengébb a két telefon közül tudásban, 6.52 colos kijelzője HD+ felbontású és csak hagyományos, 60Hz frissítési arányra képes. A burkolat alatt a Qualcomm Snapdragon 460 chipsete dolgozik 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt – dobpergés! –, immár microSD kártyával bővíthető tárhely mellett.

A hátlapi kamera trió áll egy 13 megapixeles fő optikából, valamint egy-egy 2 megapixeles bokeh és makro érzékelőkből, az előlapon 13 megapixeles szelfi kamera dolgozik.

Íme az első OnePlus mobilok microSD-vel

A belső részen osztoznak még az 5000 mAh-s akkumulátorral, ez 18 wattos gyorstöltésre képes. A microSD bővíthetőség mellett 3.5 mm-es jack port is rendelkezésre áll. A funkciókat hátlapi ujjlenyomat-olvasó, 4G támogatás, Android 10 alapú OxygenOS 10.5 rendszer, 190 gramm tömeg, 8.95 mm vastag készülékház jelenti. Európában és Nagy-Britanniában két SIM kártyás változatban kerül piacra Midnight Frost színben, a tengerentúlon egy SIM kártyásként.

A OnePlus Nord N10 5G a család közepese tudásban. 6.49 colos megjelenítője full HD+ felbontást kapott, a frissítési arány 90Hz. A gyors működésről a Qualcomm Snapdragon 690 processzora gondoskodik 6 gigabájt RAM és 128, szintén microSD kártyával akár további 512 gigabájttal bővíthető tárhely mellett.

Meglepő, de a drágább és okosabb modellbe csak 4300 mAh-s akkumulátor került, cserébe támogatást élvez a Warp Charge 30T vezetékes gyorstöltés. Itt is jelen van a 3.5 mm-es jack dugó, a dual SIM-támogatás Európában.

Íme az első OnePlus mobilok microSD-vel

Ami a fotózási képességeket illeti, a hátlapra került egy 64 megapixeles fő kamera, egy 13 megapixeles ultra-széles, valamint egy-egy 2 megapixeles makro és monokróm érzékelő. Az előlapon 16 megapixeles szelfi kamera dolgozik.

A Nord N10 esetében is a hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, a hálózati támogatás 5G elérést is biztosít. A 188 grammos készülék 8.49 mm vékony. A Nord N10 Midnight Ice színben lesz csak kapható.

A OnePlus N10 5G 329 euróért kerül a cég weboldalára, míg a OnePlus N100 179 eurós áron lesz beszerezhető. A megjelenés pontos dátumát még homály fedi.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei