Íme a témázható TouchWiz!

2015.03.09| Phone Arena

A Mobile World Congressen a Samsung Galaxy S6-tal együtt jelentette be a gyártó a TouchWiz kezelőfelület témázhatóságát, amire évek óta vártunk.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Mobile World Congressen a Samsung Galaxy S6-tal együtt jelentette be a gyártó a TouchWiz kezelőfelület témázhatóságát, amire évek óta vártunk. Az első képek alapján igen ígéretesnek tűnik ez az új funkció, sokan talán épp ezt a „kis” apróságot várták a gyártótól régóta (a szerkesztőségünk egyik tagja pontosan ezt szerette az LG G2-ben bő egy éve és hiányolja a mai napig a Samsungjain). A lehetőség, hogy végre ne csak teljes launcher cserével lehessen módosítani a megjelenésen, amely sok-sok (túl sok) év óta pontosan ugyanaz, nüansznyi módosításokkal, sokak álma.

Az új TouchWiz Themes rugalmasan engedi személyre szabni a megjelenést, így módosíthatók az ikonok, a betűtípus, még akár a gyári alkalmazások esetén is, úgymint a tárcsázó, az üzenetek vagy a naptár. Szerencsére nem kell megelégedni a gyártó által elkészített dizájnokkal, bárki elkészítheti saját témáját.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei