Témázható lesz a TouchWiz

2014.11.25| SamMobile

A HTC mellett a Samsung volt az egyik első olyan gyártó, amely gyárilag saját fejlesztésű kezelőfelületet biztosított androidos készülékeire. Ezek azonban az évek múlásával egyre elavultabbak vagy unalmasabbak lettek a felhasználóknak, jogosan.

A HTC mellett a Samsung volt az egyik első olyan gyártó, amely gyárilag saját fejlesztésű kezelőfelületet biztosított androidos készülékeire. Ezek azonban az évek múlásával egyre elavultabbak vagy unalmasabbak lettek a felhasználóknak, jogosan. Bár a Samsung folyamatosan fejlesztette a TouchWiz-t újabb funkciókkal és szolgáltatásokkal, a témázhatóság hosszú évek óta nem volt elérhető rá. Az olasz HDBlog.it oldal szerkesztői szerint ez a lehetőség érkezik hamarosan, talán már a Samsung Galaxy A3 és Samsung Galaxy A5 telefonokon debütálhat. A témákban módosíthatók lesznek a színek, az ikonok, a hangok, a háttérkép és számos egyéb, az UI részét képező elem is, ám arról egyelőre nincs információnk, hogy mennyire lehet majd ezekbe belenyúlni és mennyire lesznek fixek a témák.

Témázható lesz a TouchWiz

Témázható lesz a TouchWizTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei