Ilyet még nem láttál!

2019.08.09| GsmArena
Címkék:

zte

,

nubia

,

z20


A ZTE nubia almárka most mutatta be legújabb zászlóshajóját, a Z20-at.

A nubia z20 néhány komoly hardvert tartalmaz, mint például a legújabb Snapdragon 855+ lapkakészlet, az akár 512 GB-os tárolóhely és egy másodlagos kijelzőt a hátlapon.

A hátsó képernyő aktív kijelzőként működik, a játékokhoz hozzárendelhető, hogy még jobb felhasználhatóságot biztosítson. Nem ez az első alkalom, hogy a nubia két képernyős telefont mutat be, mivel a tavalyi nubia X-ben szintén megtalálható volt ez a funkció. Ennek ellenére ez egy nagyon ritka és izgalmas megoldás. A telefon a nubia 7.0 felhasználói felületét futtatja Android Pie alapokon.

A nubia Z20 fő képernyője egy ívelt 6,42 hüvelykes, FHD+ AMOLED panel, a másodlagos pedig egy 5,1 hüvelykes, HD+ AMOLED kijelző, aminek köszönhetően fényképeket készíthetünk magunkról és videóbeszélgetéseket bonyolíthatunk le a hátsó hármaskamerarendszer segítségével. Érdemes megjegyezni, hogy a telefon akár 8K felbontásban képes videókat készíteni.

A motorháztető alatt a Z20 a legújabb Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipkészletet csomagolja, 6 GB vagy 8 GB RAM-mal, valamint 128/512 GB UFS 3.0 tárolóval. Az akkumulátor 4000 mAh-es és támogatja a 27W gyors töltést.

Ilyet még nem láttál!

A telefonhoz két ujjlenyomatolvasó tartozik, tehát függetlenül attól, hogy melyik kijelzőt használjuk, mindig van egy, ami megfelelő helyen helyezkedik el. A készülék oldalai nyomásérzékenyek így különféle műveletek elvégzéséhez alkalmasak, például alkalmazások közötti váltásához.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei