Európába érkezik a Red Magic 3

2019.05.28| GSMArena

Az eddig kizárólag Kínában elérhető gamer mobil júniustól már Európában is megjelenik.

6,65 hüvelykes FHD+ 19,5:9 AMOLED kijelzője 90 Hz-es megjelenítésre képes, de nem ettől igazán különleges versenyző a Nubia Red Magic 3, amely leginkább gamer mobilként definiálható. Egy igazi gamer vasnál viszont mindig is kiemelt szerep hárult a hűtésre, és nincs ez másként itt sem, a Red Magic 3 ugyanis az első készülék, ami szabályozható ventilátorral és hűtéssel rendelkezik.

Európába érkezik a Red Magic 3

Ami a hardvert illeti, ott sem lehet okunk panaszra. A Red Magic 3 a legújabb Qualcomm Snapdragon 855 chipkészletet használja, ami mellé 8/128, illetve 12/256 GB RAM és belső tárhely tartozik. A készülék hátoldalán található egy RGB világító csík, amely 16,8 millió színösszeállítás megjelenítésére képes, és természetesen teljes mértékben személyre szabható. A telefon két érintésérzékeny vállgombot is tartalmaz a készülék jobb szélén. Ezeket a hátsó ujjlenyomat-szkennerrel együtt különböző képernyős műveletekre lehet leképezni, így három hardvergombot használható a játékhoz. A mobil emellett rendelkezik egy fizikai kapcsológombbal is a „Red Magic Game Space 2.0” funkció átkapcsolására, amely gyors hozzáférést biztosít a játékközpontú funkciókhoz, például a belső ventilátor váltásához, a készülék hőmérsékletének, terhelésének monitorozásához vagy éppen egy képernyőfelvétel készítéséhez.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Európába érkezik a Red Magic 3

Jó hír, hogy az eddig kizárólag Kínában hozzáférhető készülék júniustól Európába is megérkezik, és az előzetes hírek szerint a 8GB-os modell 479, míg a 12 GB-os 599 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei