Huawei P40 Lite E 77 ezer forintért

2020.04.28| Huawei

A Huawei bemutatta a P40 Lite E-t három hátlapi kamerával.

Megjelent a P40 Lite E, a P-széria legújabb tagja. A készülék 6.3 colos, 1560×720 pixel, avagy HD+ felbontású Punch FullView kijelzője élénk, tiszta képet ad. A P40 Lite E bal felső sarkában található az előlapi kamera, amely mindössze 4,5mm széles – ez igazán aprónak számít –, így a képernyőt szinte teljes egészében élvezheti a felhasználó.

A Punch FullView kijelzőbe vágott 8MP-es előlapi kamera mesterséges intelligenciát használ szelfik készítéséhez. Portré módban kiváló fotók és szelfik készíthetők: az arca alapján úgy optimalizálja a képet a telefon, hogy megőrzi az arc valamennyi részletét, ám a háttér elmosódik. Az előlapi kamera a gyors arcfelismerésben is részt vesz.

Huawei P40 Lite E 77 ezer forintért

A Huawei P40 Lite E az EMUI felhasználói felületet és a Huawei új mobilszolgáltatási rendszerét, a HMS-t használja. A készüléken megtalálható a Huawei AppGallery alkalmazás is, amely folyamatosan bővülő kínálatával immáron mintegy 60 ezer – köztük 150 népszerű magyar – appot tartalmaz, ennek köszönhetően dinamikusan növekszik felhasználói száma is.

A májustól EMUI 10.1-en futó készülékben Kirin 710F chip dolgozik. A P40 Lite E támogatja az EROFS fájlrendszer és a Full Scene Acceleration technológiát, előbbi akár 20 százalékkal növeli a fájlrendszer véletlenszerű olvasását és 2 GB-tal több tárhely érhető el általa, míg utóbbi az appok futási teljesítményét növeli.

Huawei P40 Lite E 77 ezer forintért

A készülék három kamerás rendszere egy 48MP-es, f/1.8 rekeszértékű főkamerából, egy 8MP-es ultraszéles, 120 fokos látószöget biztosító kamerából, valamint egy 2MP-es mélységszenzorból áll. A P40 Lite E-vel alacsony fényviszonyok között is tiszta, színekben gazdag, zajmentes képek készíthetők köszönhetően a nagy, ½ inch-es szenzornak. Szintén az alacsony fényviszonyok közötti fotózást szolgálja az Éjszakai Mód, amely akár hat másodperces expozíciós időig segíti a képstabilizációt a szabad kézzel készített fotók esetében.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

­Hátulról érkező fény esetén a kamera automatikusan bekapcsolja a HDR-módot, majd egymás után három fotót készít, amelyeket végül összedolgoz a legjobb minőség érdekében. A P40 Lite E is használja az AI által támogatott képfelismerést: a kamerák több mint 500 jelenetet ismernek fel és valós idejű javításokkal teszik jobbá a képeket. Emellett a 480fps-es videózással a felhasználók akár tizenhatszoros lassításban is készíthetnek és játszhatnak le felvételeket.

Huawei P40 Lite E 77 ezer forintért

A P40 Lite E-ben két SIM-kártya, valamint egy akár 512GB-os microSD kártya is elfér. A hátlapon ujjlenyomat-olvasó biztosítja a kényelmes készülékfeloldást. A 4000 mAh-s akkumulátor és a Huawei AI energia-megtakarítási technológiája kategóriájában kiemelkedő üzemidőt biztosít.

A Huawei P40 Lite E (4GB RAM + 64 GB tárhellyel) 76.990 forintos áron, ajándék Band 4 okoskarkötővel május 4-től 17-ig rendelhető elő a Notebook.hu, a Media Markt, az Extreme Digital, az Emag, az Euronics, a Notebookspecialista, a 220Volt, valamint a BestByte felületein, május 18-tól pedig valamennyi kiskereskedelmi partner kínálatában elérhetővé válik. A P40 Lite E éjfekete és Aurora kék színekben lesz elérhető, utóbbi kék és zöld elemekkel jellegzetes, divatos külsőt teremt a készüléknek.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei