Huawei P20 Lite: arcfelismerés és dual kamera

2018.03.28| Huawei

A Huawei P20 Lite-tal stúdióminőségű portréfotók készíthetők.

A Huawei bemutatta legújabb középkategóriás készülékét a P20 Lite-ot. A P20 kistestvére 5.84 hüvelykes Full HD kijelzővel és gyorstöltő technológiával kerül a boltok polcaira. A Huawei P20 Lite FullView Display 2.0-val ellátott 5.84 colos, fullHD+ kijelzővel (2280×1080 pixellel) érkezik. A CE színjavító technológiának köszönhetően a P20 Lite kijelzője automatikusan is képes javítani a képek színtelítettségét, ezért a portréfotóknál a bőrtónus még természetesebbnek hat, a szépítés nem kelt maszkszerű hatást. 

Huawei P20 Lite: arcfelismerés és dual kamera

A Huawei a P20 Lite-ot erős processzorral és EMUI 8.0 felhasználói felülettel szerelte fel machine learning, azaz gépi tanulás algoritmussal kiegészítve. Az EMUI 8.0 megtanulja a felhasználó szokásait és a használat módjait annak érdekében, hogy intelligensen kiszámítsa a felhasználó igényeit és optimalizálja a telefon teljesítményét.

A készülék mindezek mellett olyan multi-tasking funkciókkal rendelkezik, mint a képernyőn elhelyezhető navigációs dokk – egy virtuális gomb, ami helyettesíti a szoftveres navigációt -, a háromujjas gyors képernyőfelvétel, az okos osztott képernyő, vagy a Huawei Private Space 2.0., ahova olyan adatok tölthetők fel, amelyhez a felhasználó nem szeretné, ha mások is hozzáférnének.

A P széria legkisebb tagja dupla – egy 16 és egy 2 megapixeles lencséből álló – hátlapi kamerát kapott, amelyek érzékelik a legapróbb részleteket, valamint a fényviszonyok és a színek legapróbb változásait is. A készülék egyik legnagyobb újítása az arcot feltérképező kamerafunkció és a „természetes szépség” algoritmus, amelyeknek köszönhetően kiváló szelfik készíthetők. A fotózás élményét emellett a P20 Lite új okos asszisztense többek közt gesztusvezérléssel és AR-effektekkel is támogatja.

Huawei P20 Lite: arcfelismerés és dual kamera

A gyártó egy 16 megapixeles előlapi és 16, illetve 2 megapixeles lencséből álló hátlapi dual kamerával szerelte fel a P20 Lite-ot. A kamerák képesek érzékelni a legapróbb fényviszonyokban vagy színekben bekövetkező változásokat is, a készülék pedig ezekhez mérten választja ki a megfelelő kamera beállításokat. Mivel a gyenge fényviszonyok között digitális kamerával készített képek sokszor szemcsések lesznek, ezért a P20 Lite olyan fényegyensúlyozó technológiát használ, amely különválasztja a különböző forrásokból érkező fényeket, optimalizálja a kép fényességét, a jel-zaj viszonyt (SNR) pedig 300 százalékkal csökkenti.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Huawei P20 Lite: arcfelismerés és dual kamera

A P20 Lite egyik legnagyobb újítása emellett az arc 96 felismerési pont alapján történő detektálása, amelynek segítségével tökéletes szelfik készíthetők. A Huawei továbbá felszerelte a készüléket az úgynevezett „természetes szépség” algoritmussal és a Bokeh hatást keltő lencsékkel is, melyeknek köszönhetően a P20 Lite-tal szinte stúdióminőségű portréfotók készíthetők. 

A gyártó biztonságos gyorstöltéssel (9V/2A) szerelte fel a készüléket, ami átlagosan 30 százalékkal meggyorsítja a 3000 mAh-es akkumulátor teljes töltöttségének elérését. A telefon 4GB+64GB tárhellyel rendelkezik. A Huawei P20 Lite lagúna kék, sakura rózsaszín és éjfekete színekben, március végétől érhető el Európában.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei