Huawei és a Leica Camera együttműködés

2016.02.25| Huawei
Címkék:

Huawei

,

Leica


A Huawei fogyasztói üzletága és a Leica Camera AG a mai napon bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai együttműködésbe kezdett. A két cég közötti partneri megállapodás felöleli a kutatás-fejlesztés, a design, mérnöki munka, a felhasználói élmény, valamint a marketing és a kereskedelmi terjesztés területeit.

A Huawei - építve eddigi eredményeire – a fotográfiában a világ legikonikusabb nevével, a Leica Camerával kötött megállapodást. Az ikonikus prémium fényképezőgépeket gyártó Leica Camera több mint 100 éve készíti a street photography úttörői körében rendkívül népszerű könnyűsúlyú kameráit és világszínvonalú optikai lencséit. Az ötletes optikai műszaki megoldásokat és a hihetetlen szakmabeli hozzáértést bíró, piros pontos márkajelzésükről felismerhető Leica kamerák megtestesítik a német mérnöki tudást. Ezek a készülékek jelenleg is népszerűek azon felhasználók körében, akik a Leica kamerák által készített jellegzetes fényképek rajongói. Ezen mesterművek gyártása mellett a Leica támogatja a kiemelkedő fotósokat és a feltörekvő tehetségeket szerte a világon.

Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke elmondta: “Ezzel az új, rendkívüli együttműködéssel széles ügyfélkörünk és fogyasztóink számára két szakértő márka legjobb tudásának harmonikus összekapcsolását kínáljuk, amely kombinálja az innovációt és a designt, javítja a felhasználói élményt, és a rendkívüli képminőség megalkotásával a technológia fejlődését segíti elő. A Leica a fényképészet világának egyik legendája. Hiszünk abban, hogy egyetlen más gyártó sem forradalmasította meg az iparágat olyan mértékben, mint ők. A Huawei számára a kivételes minőség elsődleges szempont, a Leica pedig első osztályú az iparágában”.

Huawei és a Leica Camera együttműködés

„A Huawei és a Leica Camera közötti stratégiai együttműködés két gyorsan növekvő és globálisan aktív márka törekvését mutatja, amely arra irányul, hogy tágítsák a technológia határait. Innovatív erejük és prémium színvonaluk mellett mindkét cég rendíthetetlen elkötelezettséget tanúsít a kiváló minőség iránt. A Huawei-jel kötött technológiai partnerség egy kitűnő lehetőség a Leica Camera számára arra, hogy már bizonyított optikai szakértelmét bemutassa egy új termékszegmensben is, és belépjen a mobil készülékek izgalmas üzleti területére. Az okostelefonok rendkívül fontos közreműködők a fotózás világában, és utat nyitnak a Leica számára új célcsoportok és alkalmazási területek felé.” - nyilatkozta a Leica Camera AG vezérigazgatója, Oliver Kaltner.

Huawei és a Leica Camera együttműködés

„Az, hogy a Leica márka elnyerte a „legendás” jelzőt, hosszú évek innovációjának, precíz és minőségi munkájának eredménye. Nagy örömömre szolgál, hogy a Leica Camera átfogó szaktudását adhatja a Huawei-jel kötött hosszú távú kooperáció során, amelynek célja, hogy az okostelefonos fotózást a minőség egy új szintjére emelje.” - hangsúlyozta Dr. Andreas Kaufmann, többségi tulajdonos és a Leica Camera AG felügyelő testületének elnöke. A Huawei és a Leica az együttműködés további részleteit a későbbiekben osztja meg.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei