HTC: két WP8 mobil szeptemberben

2012.08.13| Unwired View

A friss pletykák szerint a tajvani gyártó szeptember harmadik hetében két Windows Phone 8 rendszerû okostelefont készül bemutatni.

A friss pletykák szerint a tajvani gyártó szeptember harmadik hetében két Windows Phone 8 rendszerû okostelefont készül bemutatni. Azt már tudni lehet hetek óta, hogy a HTC idén összesen három WP8-as mobil piacra dobását tervezi, ezek a Rio, az Accord és a Zenith kódnevû változatok. Állítólag alig két héttel a Nokia elsõ WP8-as telefonjai után rántja le a cég a leplet rögtön kettõ modellrõl is, ezek a Rio és az Accord, amelyek már októberben a boltokba kerülhetnek. A HTC Rio 4 colos, WVGA felbontású érintõkijelzõvel, valamint egy kétmagos, 1 gigahertzes processzorra debütál, míg az Accord 4.3 col képátlóval, HD felbontással és egy kétmagos, ám 1.5 gigahertzes CPU-val felvértezve indul a vásárlók kegyeiért. Ha a HTC tényleg októberben dobja piacra a két Windows Phone 8-as okostelefont, akkor szinte egyidõben teszi azt a Nokia újdonságaival. Nagy harc várható!

HTC: két WP8 mobil szeptemberbenOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei