Honor View 20: 48 megapixeles kamerával

2018.12.10| Android Authority

Nemcsak a Xiaomi, a Honor is 48 megapixeles kamerán dolgozik.

A Honor View 20 nem aprózza el, kijelzőbe épített előlapi kamera, a hátlapon 48 megapixeles érzékelő és Link Turbo is a tudáslista részét képezi. A Honor View 10 utódja január 22-én mutatkozik be Párizsban. A Honor View 20 LCD kijelzőjében egy 4.5 mm átmérőjű lyuk található, e mögé rejtették az előlapi kamerát. Bár ez a megoldás nem szebb a notch-oknál, mindenesetre vizuálisan szebbé teszi a telefont. A Honor szerint speciális dizájnt használnak a nem hagyományos lyuk esetén, valami olyasmi várható mint a Huawei Nova 4 esetében.

A View 20 legnagyobb dobása a 48 megapixel felbontású hátlapi szenzor lesz, amelyet a Xiaomi már bejelentett, kérdés, ki dobja hamarabb a piacra. A Honor a Sony IMX586 CMOS érzékelőjét használja, a Quad Bayer technológiának köszönhetően pedig egyesíteni tudnak négy pixelt, így akár négyszer több fényt is beenged a szomszédos képpontokkal együtt a szenzor, amely sokkal zajmentesebb fotókat biztosít még gyenge fényviszonyok között is.

Honor View 20: 48 megapixeles kamerával

Ezeket egészíti ki a Kirin 980 dual NPU és dual ISP-vel felvértezett chipsete, ahol a képfeldolgozó 134 százalékkal javult a View 10 tudásához képest. Itt megtekinthető pár tesztfotó a képességekről. A Honor View 20 a Link Turbo segítségével kombinálni képes a Wi-Fi és az LTE hálózatok teljesítményét a még gyorsabb letöltés érdekében, ez gyakorlatilag ugyanaz, amit a Samsung a Galaxy S5 óta Download Booster néven használ. A Honor View 20 év elején debütál. 

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei