Hogyan ébreszd fel az iPhone X-ed?

2017.10.17| Phone Arena
Címkék:

Apple

,

iPhone X

,

trükk

,

Face ID


Bár még senki kezében nincs Apple iPhone X, azért nem árt előre letisztázni, hogy a home gomb hiánya nem nehezíti meg a készülék felébreszté

Kevesebb mint három hét múlva piacra kerül – elvileg – az Apple iPhone X, az iPhone széria tizedik évfordulójára készített, különleges telefon. A drasztikus és kevésbé látványos külső módosítások egyik következménye, hogy eltűnt az előlapi fizikai billentyűzet, amely több kérdést is felvett, többek között azt, hogyan lehet majd gyorsan felébreszteni a modellt. Az Apple iPhone 5s-sel debütált anno a Touch ID ujjlenyomat-olvasó, ez a home gombba került beépítésre. Mivel a kijelzőbe nem sikerült azóta sem integrálni a szkennert, így más módszerekhez kell majd folyamodni.

Első körben ott a Tap to Wake, csak éppen itt nem a gombot, hanem a kijelzőt kell megnyomni, akárcsak az Apple Watch esetében, ezzel egyidőben elindul a Face ID arcfelismerő is. Természetesen megmarad a bekapcsoló-gombra való érzékenység is, ráadásul nagyobb is lett, így még könnyebb megtalálni, még ha nem is mindig esik kézre.

Hogyan ébreszd fel az iPhone X-ed?

Sokkal praktikusabbnak tűnik az iOS 10-zel érkezett Raise to Wake, avagy elég felemelni az iPhone X-et majd ahhoz, hogy bekapcsoljon a kijelző, majd a Face ID aktiválódjon. Végül, de nem utolsósorban ott van a digitális asszisztens is, aki a Hey Siri felkiáltásra rögtön készenlétbe kapcsolja a telefont és önmagát is.

Hogyan ébreszd fel az iPhone X-ed?

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei