Hivatalosan is itt a 4G-s Apple Watch

2017.09.13| 9to5Mac

Hónapok pletykái után az Apple tegnap teste hivatalosan is bejelentette a harmadik generációs okosórát, az Apple Watch Series 3-at LTE hálóz

A bejelentésre az Apple különleges eseményén került sor, Jeff Williams tartotta. Tim Cook elárulta, az Apple Watch napjaink elsőszámú órája a Rolex után, ha az eladásokat nézzük, a vásárlói visszajelzések pedig kilencvenhét százalékban pozitívak. Az Apple Watch esetében jelenleg minden évben mintegy ötven százalékkal több fogy, mint az előd modellből, ennek oka a látványos és a felhasználók számára is érezhető fejlődés.

Az Apple Watch-hoz tartozó watchOS 4 – amely szeptember 19-én érkezik meg a támogatott modellekre – funkciói közül kiemelték a Workouts appot, a GymKitet, valamint azt, hogy a Series 3 támogatja az önálló Apple Music lejátszást, így nincs szükség a közelben iPhone-ra a használatához, tehát negyvenmillió zeneszám érhető el a csuklónkról, bármikor. A sportolás megfelelő követéséhez teljesen különálló GPS-t is álmodtak a fejlesztők az órába, így valóban teljes értékűen használható iPhone nélkül az óra.

A 4G támogatás mellett fontos újdonság lett az Apple Watch Series 3 megjelenésével a dual processzor, amely hetven százalékkal gyorsabb lett. A chipsetnek köszönhetően Siri már beszélni is tud, rendkívül fontos és hasznos egy okosóra használatánál. A W2 nevet kapott chip ötven százalékkal energiatakarékosabb a Bluetooth és a Wi-Fi használata közben, mint elődje. Ami a méreteket illeti, a Series 3 pontosan ugyanakkora, mint a Series 2 volt, ebben nincs különbség, talán egy hangyányival vastagabb lett, de ez a plusz tudás figyelembevételével nem nagy kompromisszum.

Ami az árakat illeti, ha valaki az e-PIN nélküli Apple Watch Series 3-at választja, 329 dollárt kell leszurkolnia érte, az LTE-képes darabért pedig 399 dollárt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei