Hivatalosan is itt a 4G-s Apple Watch

2017.09.13| 9to5Mac

Hónapok pletykái után az Apple tegnap teste hivatalosan is bejelentette a harmadik generációs okosórát, az Apple Watch Series 3-at LTE hálóz

A bejelentésre az Apple különleges eseményén került sor, Jeff Williams tartotta. Tim Cook elárulta, az Apple Watch napjaink elsőszámú órája a Rolex után, ha az eladásokat nézzük, a vásárlói visszajelzések pedig kilencvenhét százalékban pozitívak. Az Apple Watch esetében jelenleg minden évben mintegy ötven százalékkal több fogy, mint az előd modellből, ennek oka a látványos és a felhasználók számára is érezhető fejlődés.

Az Apple Watch-hoz tartozó watchOS 4 – amely szeptember 19-én érkezik meg a támogatott modellekre – funkciói közül kiemelték a Workouts appot, a GymKitet, valamint azt, hogy a Series 3 támogatja az önálló Apple Music lejátszást, így nincs szükség a közelben iPhone-ra a használatához, tehát negyvenmillió zeneszám érhető el a csuklónkról, bármikor. A sportolás megfelelő követéséhez teljesen különálló GPS-t is álmodtak a fejlesztők az órába, így valóban teljes értékűen használható iPhone nélkül az óra.

A 4G támogatás mellett fontos újdonság lett az Apple Watch Series 3 megjelenésével a dual processzor, amely hetven százalékkal gyorsabb lett. A chipsetnek köszönhetően Siri már beszélni is tud, rendkívül fontos és hasznos egy okosóra használatánál. A W2 nevet kapott chip ötven százalékkal energiatakarékosabb a Bluetooth és a Wi-Fi használata közben, mint elődje. Ami a méreteket illeti, a Series 3 pontosan ugyanakkora, mint a Series 2 volt, ebben nincs különbség, talán egy hangyányival vastagabb lett, de ez a plusz tudás figyelembevételével nem nagy kompromisszum.

Ami az árakat illeti, ha valaki az e-PIN nélküli Apple Watch Series 3-at választja, 329 dollárt kell leszurkolnia érte, az LTE-képes darabért pedig 399 dollárt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei