Hazánkban a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

2023.03.14| Huawei

A Huawei FreeBuds 5i a tiszta hangzás mellett kiemelkedő zajszűrő technológiákkal rendelkezik, 15 perc töltéssel pedig akár 4 órányi zene lejátszására képes.

Már Magyarországon is elérhető a Huawei FreeBuds 5i vezeték nélküli fülhallgató, amely kiemelkedő hangminőséget és sokoldalú funkciókat kínál elérhető áron. A FreeBuds termékcsalád új tagja megörökölte a széria főbb jellemzőit: a stílusos eszköz kiváló hangminőséget kínál az aktív zajszűrés és különböző hangszínszabályzó módok révén, emellett egyszerre két kompatibilis eszközzel is párosítható. Átlagos használat mellett a Freebuds 5i mintegy 28 óra üzemidőt biztosít, 15 perc töltéssel pedig akár 4 órányi zenelejátszásra képes.

Március közepétől Magyarországon is kapható a FreeBuds termékcsalád legújabb tagja, a Huawei FreeBuds 5i. A fülhallgató továbbviszi a FreeBuds sorozat kiváló hangminőségét és aktív zajszűrését (ANC), emellett stílusos kialakítással, több ANC- és EQ üzemmóddal rendelkezik, valamint a Dual Device Connection funkcióval egyszerre két kompatibilis eszközhöz is képes csatlakozni, legyen szó Android vagy iOS alapú készülékekről.

Hazánkban a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

A Huawei FreeBuds 5i töltőtokja a Nebula Fekete szín esetén kőhatású kialakítással és textúrával rendelkezik a tok felületén alkalmazott tintasugaras felületkezelési technikának köszönhetően, míg a Kerámiafehér színváltozat letisztult formája kölcsönöz könnyed eleganciát az eszköznek. A mindössze közel 4,9 g súlyú fülhallgató akár hosszabb ideig viselve is komfortos, amelyet kisebb mérete is segít: a 29 mm-es füldugók ugyanis 7 mm-el rövidebbek lettek az elődmodell Freebuds 4i-hez képest, így jobban alkalmazkodnak a felhasználók eltérő fülformájához és szorosabb illeszkedést tesznek lehetővé.

A Huawei FreeBuds 5i nagyfelbontású hangzást nyújt, és Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res) tanúsítvánnyal rendelkezik. Az eszköz nagy teljesítményű hardvert, algoritmusokat, LDAC™ HD audiokodeket és különböző módokban állítható hangszínszabályozót (Multi-EQ) használ a HD minőségű hang lejátszásához és továbbításához. A fülhallgató Multi-EQ effektjei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját ízlésük szerint válasszanak a hanghatások közül.

Hazánkban a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

A hagyományos in-ear kialakítás mellett a FreeBuds 5i hibrid zajszűrő technológiával érkezik. A fülhallgató kettős mikrofonos zajszűrése, valamint a hibrid zajszűrő technológiája nemcsak a külső zajt, hanem a hallójáraton belüli többletzajt is érzékeli, így akár 42 dB-es maximális zajszűrési mélységet biztosít.

A Huawei FreeBuds 5i viselése során három zajszűrő mód, az Ultra, az Általános és a Kényelmes mód közül választhatnak a felhasználók, így a zajszűrés mértékét környezetükhöz igazíthatják. A telefonbeszélgetések optimális hangminőségéért a fülhallgató mesterséges intelligencia-vezérelt zajszűrő funkciója felel, amely neurális hálózati algoritmus segítségével képes megkülönböztetni és javítani a felhasználók hangját, így kristálytiszta hívásokat eredményez.

Hazánkban a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

A FreeBuds 5i teljesen feltöltött tokkal akár 28 órás üzemidőt biztosít, a gyorstöltési technológiának köszönhetően pedig mindössze 15 perces töltéssel akár 4 órányi zenelejátszást tesz lehetővé.

A fülhallgató egyszerre két, Android, iOS vagy Windows alapú eszközzel is párosítható. A felhasználók a zenelejátszás és a hívások közben szabadon válthatnak az eszközök között, anélkül, hogy manuálisan újra be kellene állítani a kapcsolatot.

Hazánkban a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

A FreeBuds 5i fülhallgatóra a fényképezés során is számíthatunk, az eszköz dupla koppintásával fotókat is készíthetünk Huawei okostelefonunkkal vagy tabletünkkel, amennyiben az legalább EMUI 12-es vagy annál frissebb verziót futtat (a funkció más márkák eszközeivel nem használható). A fülhallgató az IP54-es szabványnak megfelelő védelemmel rendelkezik, így védett a por- és egyéb szennyeződésektől, valamint a vízpermettől.

A Huawei Freebuds 5i Nebula Fekete és Kerámia Fehér színekben érhető el 2023. március 13-tól. Javasolt fogyasztói ára 42 990 forint.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei