Hazánkban a Honor két új okosórája

2020.10.05| Honor

Magyarországra érkezett a Honor Watch GS Pro a túrázás szerelmeseinek és a stílusos Honor Watch ES.

A Honor két új okosórája, a Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES mától hazánkban is előrendelhető. A Honor Watch GS Pro egy feltöltéssel akár 25 napig is működik, legintenzívebb használat mellett, teljesítmény módban és folyamatosan bekapcsolt navigációval akár 40 órán át segíti viselőjét és mindössze 2 óra alatt feltölthető. 

Beépített, kettős műholdas helymeghatározó rendszerének köszönhetően képes megtervezni például túrázás során a kiinduló ponthoz vezető visszautat, valamint jelzi a kijelölt útról való letérést.

Hazánkban a Honor két új okosórája

A Watch GS Pro segít eligazodni a természetben, tájékoztat a napkelte és a napnyugta időpontjáról, a hold- és az árapály fázisokról, valamint jelzi, ha az időjárás hirtelen rosszabbra fordul. Az okosóra megfelel 14-féle MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak, ez garantálja a stressztűrő képességet. 

Hazánkban a Honor két új okosórája

Több mint százféle kül- és beltéri sportot támogat, köztük például a túrázást, hegymászást, kerékpározást vagy a HIIT edzést, a crossfitet vagy a funkcionális tréningeket. Profi futópartnerként részletes adatok rögzítésével, hangutasításokkal és 13 különböző edzésprogrammal segíti a hatékonyság fokozását, 50 méterig vízálló kialakítása miatt pedig úszás során is pontosan méri a teljesítményt.

Hazánkban a Honor két új okosórája

Precízen méri több téli sport, például síelés, sífutás és snowboardozás részletes adatait, követi a megtett távolságot, a nyomvonalat, a maximális sebességet és meredekséget, a függőleges emelkedést és ereszkedést, a magasságot, a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat. Az okosóra mintegy 500 zeneszámot képes tárolni és lejátszani, illetve hívások fogadhatók vagy hangutasítással indíthatók rajta, amihez a párosított okostelefonnak elegendő 100 méteres hatótávolságon belül lennie.

A strapabíró Honor Watch GS Pro kör alakú, 1,39" méretű AMOLED kijelzővel és rozsdamentes acél gombokkal rendelkezik, óralapja személyre szabható. A robosztus külső ellenére könnyű viselet, súlya mindössze 45,5 gramm szíj nélkül.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Honor Watch ES virtuális személyi edzőként 95 különböző kül- és beltéri sporttevékenység eredményeit képes nyomon követni. Az otthoni edzést és a munka közben is végezhető testmozgást 12-féle komplex edzésprogrammal támogatja, animációkkal is illusztrálva. Az okosóra összesen 44 animált mozgásformával segít a gyakorlatok hatékony és biztonságos elvégzésében, az edzés utáni regenerálódáshoz pedig személyre szabott javaslatokat ad.

Hazánkban a Honor két új okosórája

A Honor Watch ES kialakítása kényelmes, 1.64" méretű AMOLED érintőképernyője pedig 16,7 millió színt képes megjeleníteni. Hatféle always on kijelzővel és számtalan óralappal személyre szabható. Az óra súlya csak 21 gramm szíj nélkül, így sportolás közben is szinte észrevétlen viselet. Egy feltöltéssel akár 10 napig is használható, majd csupán fél óra alatt 70%-ra újratölthető. A Watch ES-en keresztül irányítható a párosított telefon kamerája és zenelejátszója, a kijelző megjeleníti az üzenetek előnézetét és értesít hívás esetén.

Mindkét új Honor okosóra képes a pulzus és a vér oxigénszintjének folyamatos mérésére, az alvás mennyiségének és minőségének monitorozására, valamint a stressz szintjének figyelésére, így hatékonyan hozzájárulnak az aktív és egészségtudatos életmód kialakításához.

Hazánkban a Honor két új okosórája

A Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES magyar nyelvű menüvel, fekete színben érkezik hazánkba. A Honor Watch GS Pro 89.990 forintért kapható, ami mellé október 5. és 18. között Honor Magic Earbuds jár. A Honor Watch ES pedig 34.990 forinttól érhető el és Honor Choice TWS Earbuds fülhallgatóval együtt kapható az előrendelés ideje alatt az eMAG, az Euronics, az Extreme Digital és a Media Markt kínálatában. 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei