Három új Nokia Asha családtag érkezett

2013.10.24| Nokia

A finn gyártó kedden mutatta be Asha családjának három új tagját a Lumia készülékek mellett.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A finn gyártó kedden mutatta be Asha családjának három új tagját a Lumia készülékek mellett. Az Asha család legújabb modelljei – a Nokia Asha 500, a Nokia Asha 502 és a Nokia Asha 503 - a már népszerű Asha 501 készülékkel együtt tovább szélesítik a megfizethető árú okostelefon határait. Mindhárom készülék Nokia dizájnnal büszkélkedik és új kialakítással rendelkezik: az áttetsző jég hatását keltő külső és a merész színeket kínáló belső rész egyedi külsőt kölcsönöz a modelleknek.

A Nokia Asha 500, Asha 502 és Asha 503 okostelefonok az Asha Platform újításaival rendelkeznek a még könnyebb kezelhetőség érdekében. Az új Asha felhasználói felület gyorsabb és egyszerűbb képmegosztást biztosít a közösségi oldalakon, így egyetlen mozdulattal hozzáférhetővé válik a kamera, és a felhasználó egy érintéssel posztolhat. A Fastlane egy második kezdőképernyőt kínál, amellyel gyorsan elérhetők a leggyakrabban használt alkalmazások is, és segíti a felhasználók mélyebb integrációját kedvenc közösségi hálózataikba. A Nokia az emberek ingyenes üzenetküldés iránti igényét figyelembe véve elérhetővé teszi a WhatsApp alkalmazást a Nokia Asha 501 készülékre és az év további részében az új Asha okostelefonokra is.

A Nokia Asha 500 okostelefon 2,8” méretű kijelzővel, 2 megapixeles kamerával rendelkezik, és egy SIM-kártyás valamint Easy Swap két SIM-kártyás változatban is kapható lesz. A készülék várhatóan Afrikában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Európában, Latin-Amerikában, valamint a Közel-Keleten lesz elérhető. Adók és támogatások nélküli becsült kiskereskedelmi ára 69 dollár.

A Nokia Asha 502 Easy Swap két SIM-kártyás okostelefon 3” méretű kijelzővel, 5 megapixeles kamerával és LED villanófénnyel lesz elérhető. A készülék Afrikában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Európában és a Közel-Keleten várhatóan nettó 89 dollártól lesz kapható.

Az 3,5G-képes Asha 503 okostelefon 3” méretű kijelzővel, 5 megapixeles kamerával és LED villanófénnyel, Corning Gorilla Glass 2 üveggel rendelkezik és egy SIM-kártyás, valamint Easy Swap két SIM-kártyás változatban lesz kapható. A készülék adók és támogatások nélküli becsült kiskereskedelmi ára Afrikában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Európában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten várhatóan 99 dollár lesz.

A Nokia Asha 500, Asha 502 és Asha 503 készülékek élénkpiros, élénkzöld, citromsárga és ciánkék színekben, valamint fehérben és feketében lesznek elérhetőek várhatóan 2013 negyedik negyedévében.

Az Asha ökoszisztéma folyamatosan növekszik és már több mint 900 olyan fejlesztője van aki, tagja az egymillió letöltéssel rendelkező fejlesztők klubjának. Többségük közösségi képalkotó alkalmazásokat fejleszt az Asha telefonok legújabb változataira. A WhatsApp közkedvelt közösségi alkalmazás – amely ingyenes üzenetküldést tesz lehetővé milliók számára világszerte – novembertől kezdődően elérhető a lesz Nokia Asha 501 telefonon, hamarosan pedig az új Nokia Asha 500, Asha 502 és Asha 503 készülékekre is letölthető lesz.

A WhatsApp már régóta együttműködik a Nokiával” – nyilatkozta Jan Koum a WhatsApp Inc. vezérigazgatója. „Továbbra is örömmel nyújtunk támogatást a Nokia felhasználóinak, és jövő hónaptól kezdve az Asha készülékek új generációjára is elérhetővé tesszük a WhatsApp alkalmazást. A mobil kommunikáció egyik vezető szereplőjeként – több mint havi 350 millió aktív felhasználóval – izgatottan várjuk a WhatsApp élmény még több Asha felhasználóhoz eljusson.” A legújabb Asha telefonok közösségi funkciói az első VoIP telefonálást támogató applikációval Nimbuzz Messenger alkalmazással is bővülnek. A felhasználók belföldi és nemzetközi, vezetékes- illetve mobilhálózatokba tudnak alacsony percdíjakkal telefonálni. További alkalmazások, amelyek hamarosan elérhetők lesznek az Asha készülékekre: ESPN F1, ESPN FC, ESPN Hub, Goal Live Scores, LINE with Free Voice Calls, Photofunia, PicFeed és PicTag.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei