Hamarosan érkezik a Xiaomi Mi 11 Lite is

2021.02.21| 91 Mobiles

A Xiaomi Mi 11 szériáját hamarosan a Lite modell egészíti ki, így nincs kizárva, hogy hazánkban akár együtt debütálhat a Mi 11-gyel.

A Xiaomi Mi 11 Lite 5G bevezetése a sarkon van, legalábbis erre utal, hogy az M2101K9G modellszámú okostelefon megjelent az FCC és az indiai IMEI adatbázisában, lerántva a leplet a legfontosabb specifikációkról.

Így már biztosra vehető az 5G csatlakozás támogatás, a kétsávos Wi-Fi, az LTE támogatása és a MIUI 12 futtatása gyárilag. A telefon három változatban lesz kapható: 6+128 GB, 8+128 GB és 8+256 GB. Bár a tanúsítás nem tartalmaz olyan kulcsfontosságú részleteket, mint a chipset, a kijelző vagy az akkumulátor, az adatbázisokban való felbukkanás egyet jelent, a telefon bejelentése nagyon közel van.

Hamarosan érkezik a Xiaomi Mi 11 Lite is

Korábbi beszámolók szerint a Mi 11 Lite 4G verziója Snapdragon 732G-vel érkezik, de az 5G változat más lapkakészletet kap. A Mi 11 Lite 120Hz-es LCD kijelzőt kap, lyukkal a szelfi kamera számára.

A telefon az Android 11 alapú MIUI 12 egyedi skinnel érkezik. A várakozások szerint 4150 mAh-s akkumulátor dolgozik a burkolat alatt, amely 33 wattal gyorstölthető. A csatlakozási funkciók közé tartozik a kétsávos Wi-Fi, a Bluetooth 5.1, a 4G LTE és a C típusú USB port.

A Mi 11 Lite hátulján hármas kamera összeállítás látható 64 megapixeles elsődleges kamerával, 8 megapixeles másodlagos és 5 megapixel felbontású harmadik lencsével. Egy friss hír szerint a Mi 11 Lite átszámítva mintegy bő 100 ezer forintos áron kerülhet piacra. Bár eredetileg február 8-án indult volna világszerte a Mi 11 mellett, erre mégsem került sor. A következő hetekben kiderül, mikor érkezik a Xiaomi újdonsága.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei