Európába is jön a Xiaomi Mi 11 Lite

2021.01.13| Playfuldroid

Különböző források állítása szerint a Xiaomi Mi 11 Lite márciustól globálisan is elérhető lesz.

A múlt héten a Xiaomi Mi 11 Lite megkapta az FCC tanúsítását, ennek köszönhetően megtudtunk néhány fontosabb specifikációt róla. A GizmoChina által megosztott információk szerint a kínai gyártó a Xiaomi Mi 11 globális eseményén fogja debütáltatni a Mi 11 Lite-ot.

A megosztás nem említi a Mi 11 Lite megjelenésének a pontos idejét vagy a specifikációit, viszont egy vietnámi tipster állítja, hogy 2021 első negyedévében fog megjelenni a kilenc Xiaomi okostelefon egyikeként. Ezek után egy szintén vietnámi YouTuber megosztott egy videót, amiben a hamarosan megjelenő Mi 11 Lite tulajdonságairól és kialakításáról beszél. Azt is megemlíti, hogy márciusban várható a telefon piacra dobása.

Európába is jön a Xiaomi Mi 11 Lite

Az FCC listája szerint a Xiaomi Mi 11 Lite-ot két változatban lehet majd megvásárolni. Az egyik a 6/64 GB-os modell, a másik pedig a 6/128 GB-os verzió lesz. Megtudtuk még azt is, hogy 4150 mAh-es akkumulátort fog kapni a modell, ami támogatja a 33W-os gyors töltést, továbbá Bluetooth 5.1-es kapcsolattal, kétcsatornás Wi-Fi hálózati táogatással és a legújabb MIUI 12 szoftvercsomaggal fog rendelkezni.

A legfrissebb szivárgások a Mi 11 Lite kijelzőjéről is ejtettek néhány szót, mint például, hogy 120Hz-es frissítési gyakorisággal számolhatunk, illetve, hogy a szelfikamera a notch-ban csücsül. A telefont a Snapdragon 732G lapkakészlet fogja hajtani, a hátlapon három kamera várható, melyek közül a fő érzékelő 64 MP-es lesz, ehhez társul egy 8 MP-es másodlagos kamera és egy 5 MP-es szenzor.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei