Gyönyörű lett a Galaxy Z Fold 2!

2020.09.02| GsmArena

A Samsung Galaxy Z Fold 2 végre hivatalos és minden szempontból jobb az elődjénél.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung Galaxy Z Fold 2 végre hivatalos és minden szempontból jobb az elődjénél. Kezdve a képernyővel - a külső képernyő, (amit a Samsung Cover Screen-nek hívnak) a korábbi, 4.6 hüvelykből egész előlapot lefedő, 6.2 hüvelykes, Super AMOLED-re nőtte ki magát.

 

A főképernyőn belül is tapasztalható kisebb növekedés – a korábbi,  7.3 hüvelykes képest – most egy 7.6 hüvelykes, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú, 2208x1768 pixel méretű AMOLED kijelzőt kapott. A főképernyő most az Ultra Thin Glass-t (UTG) is tartalmazza a jobb képminőség és a prémiubb érzés érdekében.

Gyönyörű lett a Galaxy Z Fold 2!

A zsanér egy másik továbbfejlesztett terület, immár harmadik generációs kialakításában. A Samsung Hideaway zsanérnak nevezi és olyan CAM mechanizmust alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a Galaxy Z Fold 2 meg tudjuk állítani 75 és 115 fok között.

A Galaxy Z Flip 5G-hez hasonlóan a váz és a zsanér közötti résben is található egy seprűszerkezet, ami az apró porszemeket távol tartja és megakadályozza a károsodást. A Samsungnak azt is sikerült elérnie, hogy a rés mérete még kisebb legyen, mint a Z Flipé.

 Gyönyörű lett a Galaxy Z Fold 2!

A fő kamera egy 12MP-es érzékelő, optikai képstabilizátorral és fázisérzékelő autofókusszal. A teleobjektív szerepét egy másik 12MP-es érzékelő veszi át, amely lehetővé teszi a kétszeres optikai zoomot. A hátsó kamerák trióját egy szintén 12MP-es ultraszéles látószögű kamera egészíti ki. Ismerve a Samsungot, a három, 12 megapixeles kamera tökéletes szinkronban fog működni, hogy kiváló fényképeket készítsen. A szelfikhez és videóhívásokhoz a Galaxy Z Fold 2 két 10MP-es kamerával van felszerelve, egyiket a telefon csukott állapotában, a másikat pedig a nyitott állapotban használhatjuk.

 Gyönyörű lett a Galaxy Z Fold 2!

A Samsung Galaxy Z Fold 2 készüléket egy Snapdragon 865+ hajtja, 12GB RAM-mal és 256GB-os UFS 3.1 belső tárhellyel. Az akkumulátor a Galaxy Fold 4235 mAh-ról 4500 mAh-ra nőtt, támogatja a 25 W-os vezetékes töltést, a gyors vezetéknélküli töltést és a vezetéknélküli PowerShare-t.

A 256 GB-os verzió ára 1949 euró, vagyis közel 700.000 forintba fog kerülni. Van egy speciális Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition modell, ami  3199 euróba azaz kicsivel több mint 1.000.000 forintot fognak kérni érte, ami mellé kapunk egy Galaxy Buds Live-ot és a Galaxy Watch 3-at.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei