Gyári hibás néhány Galaxy S24 Ultra kamerája!

2024.02.05| Android Headlines

Egyes Galaxy S24 Ultra daraboknál kamera hardver probléma van, ellenőrizze a sajátját!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung Galaxy S24 Ultrának kamera hardver problémája van, legalábbis néhány példányban. Az 1x, 3x és 5x objektívek közötti váltáskor a képernyőn látható képek rendellenesen elmozdulnak. X felhasználó @smasithick először észlelte és jelentette a problémát, amelyről a Samsung szervizközpontja megerősítette, hogy hardveres probléma. 

A Samsung Galaxy S24 Ultra hátulján négy kamera található. Van egy 200 MP-es elsődleges kamera, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű objektív, egy 10 MP-es 3-szoros optikai zoom-kamera és egy 50 MP-es, 5-szörös optikai zoommal rendelkező kamera. Fényképek és videók rögzítésekor a zoom, a megvilágítás és a téma távolsága alapján automatikusan a megfelelő objektívre válthat. Manuálisan is kiválaszthatja azt az objektívet, amellyel felvételt szeretne készíteni.

Gyári hibás néhány Galaxy S24 Ultra kamerája!

Általában ez a váltás zökkenőmentesen megy végbe, mintha ugyanazzal az objektívvel közelítene és kicsinyítene. Az X felhasználó @smasithick azonban nemrégiben észrevette, hogy a fő és a két zoomkamera közötti váltás hatására a kép eltolódik a Galaxy S24 Ultra készüléken. A telefon nem simán ráközelít a témára. A probléma különösen akkor szembetűnő, ha közeli tárgyakra fókuszál.

Az érintett fogyasztó felkeresett egy közeli Samsung szervizközpontot, és bemutatta a problémát az ottani illetékeseknek. Kezdetben tagadták a problémát, és azt mondták, hogy a Galaxy S24 Ultra normális működésén belül van. A szervizközpont munkatársai újrahúzták a telefont (a felhasználó már elvégezte a gyári alaphelyzetbe állítást, hiábavalóan), de a képváltási probléma továbbra is fennáll. Hosszas vita után végül másnap jóváhagyták a cserét.

A szóban forgó Galaxy S24 Ultrát Indiában vásárolták. 2023 decemberében gyártották az országban. Bár a Samsung beleegyezett a hibás darab cseréjébe, ezzel még nincs vége a történetnek. A szervizközpont vezetője elmondta a felhasználónak, hogy a cég már tudott a problémáról. Az első indiai gyártás során azonosította a „hardver problémát”. A probléma fennáll sok eszköz esetében az első adagból, említette a vezető.

Hozzátették, hogy a Samsung a második tételben javította. Ennek ellenére mégis úgy döntött, hogy eladja a hibás egységeket, ami enyhén szólva is etikátlan és rendkívül kiábrándító. Ugyanez az X-felhasználó megerősítette a problémát még néhány Galaxy S24 Ultra egységen, míg a szervizközpont munkatársai videót mutattak be a problémáról egy másik Samsung bemutatóteremben. A Galaxy S24 Ultra indiai kiskereskedelmi egységében is megtalálható a problémás működés.

Leegyszerűsítve, ez egy meglehetősen elterjedt hardver probléma a Samsung legjobb zászlóshajójának számító okostelefonjával kapcsolatban, amelyről a cég már azelőtt is tudott, hogy elkezdte volna árusítani a készüléket. A cég könnyen elkerülhette volna. A legrosszabb azonban, hogy nem korlátozódik az indiai kiskereskedelmi egységekre, mivel Thaiföldről és Spanyolországról is érkeznek jelentések ugyanerről a problémáról. Meg kell nézni, hogy a koreai cég hogyan kezeli mindezt.

Jelen pillanatban a Samsung még nem ismerte el hivatalosan a problémát, bár aggodalmának adott hangot az X felhasználó bejegyzései miatt, amelyek szerint azok negatívan befolyásolták a hírnevét. Talán az ügyfélélményt kellene kiemelten fontossá tennie a pozitív szóbeszéd érdekében, Samsung. Szorosan figyelemmel kísérjük ezt az ügyet, és értesítünk, ha további információink lesznek. Ha Galaxy S24 Ultra készüléke van, feltétlenül ellenőrizze a problémát.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei