Gyári hibás néhány Galaxy S24 Ultra kamerája!

2024.02.05| Android Headlines

Egyes Galaxy S24 Ultra daraboknál kamera hardver probléma van, ellenőrizze a sajátját!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung Galaxy S24 Ultrának kamera hardver problémája van, legalábbis néhány példányban. Az 1x, 3x és 5x objektívek közötti váltáskor a képernyőn látható képek rendellenesen elmozdulnak. X felhasználó @smasithick először észlelte és jelentette a problémát, amelyről a Samsung szervizközpontja megerősítette, hogy hardveres probléma. 

A Samsung Galaxy S24 Ultra hátulján négy kamera található. Van egy 200 MP-es elsődleges kamera, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű objektív, egy 10 MP-es 3-szoros optikai zoom-kamera és egy 50 MP-es, 5-szörös optikai zoommal rendelkező kamera. Fényképek és videók rögzítésekor a zoom, a megvilágítás és a téma távolsága alapján automatikusan a megfelelő objektívre válthat. Manuálisan is kiválaszthatja azt az objektívet, amellyel felvételt szeretne készíteni.

Gyári hibás néhány Galaxy S24 Ultra kamerája!

Általában ez a váltás zökkenőmentesen megy végbe, mintha ugyanazzal az objektívvel közelítene és kicsinyítene. Az X felhasználó @smasithick azonban nemrégiben észrevette, hogy a fő és a két zoomkamera közötti váltás hatására a kép eltolódik a Galaxy S24 Ultra készüléken. A telefon nem simán ráközelít a témára. A probléma különösen akkor szembetűnő, ha közeli tárgyakra fókuszál.

Az érintett fogyasztó felkeresett egy közeli Samsung szervizközpontot, és bemutatta a problémát az ottani illetékeseknek. Kezdetben tagadták a problémát, és azt mondták, hogy a Galaxy S24 Ultra normális működésén belül van. A szervizközpont munkatársai újrahúzták a telefont (a felhasználó már elvégezte a gyári alaphelyzetbe állítást, hiábavalóan), de a képváltási probléma továbbra is fennáll. Hosszas vita után végül másnap jóváhagyták a cserét.

A szóban forgó Galaxy S24 Ultrát Indiában vásárolták. 2023 decemberében gyártották az országban. Bár a Samsung beleegyezett a hibás darab cseréjébe, ezzel még nincs vége a történetnek. A szervizközpont vezetője elmondta a felhasználónak, hogy a cég már tudott a problémáról. Az első indiai gyártás során azonosította a „hardver problémát”. A probléma fennáll sok eszköz esetében az első adagból, említette a vezető.

Hozzátették, hogy a Samsung a második tételben javította. Ennek ellenére mégis úgy döntött, hogy eladja a hibás egységeket, ami enyhén szólva is etikátlan és rendkívül kiábrándító. Ugyanez az X-felhasználó megerősítette a problémát még néhány Galaxy S24 Ultra egységen, míg a szervizközpont munkatársai videót mutattak be a problémáról egy másik Samsung bemutatóteremben. A Galaxy S24 Ultra indiai kiskereskedelmi egységében is megtalálható a problémás működés.

Leegyszerűsítve, ez egy meglehetősen elterjedt hardver probléma a Samsung legjobb zászlóshajójának számító okostelefonjával kapcsolatban, amelyről a cég már azelőtt is tudott, hogy elkezdte volna árusítani a készüléket. A cég könnyen elkerülhette volna. A legrosszabb azonban, hogy nem korlátozódik az indiai kiskereskedelmi egységekre, mivel Thaiföldről és Spanyolországról is érkeznek jelentések ugyanerről a problémáról. Meg kell nézni, hogy a koreai cég hogyan kezeli mindezt.

Jelen pillanatban a Samsung még nem ismerte el hivatalosan a problémát, bár aggodalmának adott hangot az X felhasználó bejegyzései miatt, amelyek szerint azok negatívan befolyásolták a hírnevét. Talán az ügyfélélményt kellene kiemelten fontossá tennie a pozitív szóbeszéd érdekében, Samsung. Szorosan figyelemmel kísérjük ezt az ügyet, és értesítünk, ha további információink lesznek. Ha Galaxy S24 Ultra készüléke van, feltétlenül ellenőrizze a problémát.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei