Google Inbox: fedezd fel!

2014.10.27| Phone Arena
Címkék:

Google

,

Inbox

,

Gmail


A Google október 22-én bejelentette az egyelőre béta állapotú Inboxot, amely egyelőre a Gmail kiegészítője lehet, később pedig leválthatja azt.

A Google október 22-én bejelentette az egyelőre béta állapotú Inboxot, amely egyelőre a Gmail kiegészítője lehet, később pedig leválthatja azt. Az újdonság nem más mint egy új, kibővített tudású kezelőfelület a megszokott helyett. Az első tesztelők szerint tényleg képes teljesen kiváltani nemcsak az alap Gmail klienst, de a teendő-listás appokat is. Az Inbox alapötlete az, hogy egy egyszerű e-mail program többet is nyújthat az alap szolgáltatásánál, sokrétűbben is kezelhetné az információkat. Így lesz az Inbox üzenetkezelő, emlékeztető, üzenet jelölő egyben, de lehetővé teszi bizonyos e-mailek letiltását, újraküldését. Tetszetős az e-mail szundi (snooze) opció, ahol beállítható, hogy egy-egy levelet akkor kapjunk meg „újként”, amikor például egy bizonyos területre érünk, akár a munkahelyi levelezés is lenémítható így hétvégére, amíg otthon pihen az ember.

Ha bárki valaha használta a Gmailt, a Google Now-t és a Mailboxot, akkor sok újdonságot nem találhat benne, ám ezek funkciókat egyben igen. Az Inbox telepítés után a Gmail nemrégiben debütált gyári fülneveit tartalmazza (elsődleges, fórum, promóciók, stb.), azok kiegészíthetők újakkal (utazás, vásárlás). A Google Now-féle funkcionalitás, az emlékeztetők széleskörű variálhatósága szintén integrálásra került az Inboxba. Az Inbox bemutatója megtekinthető magyarul itt.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei