Garancia hosszabbítás a Huaweinél a koronavírus miatt

2020.03.23| Huawei

Meghosszabbítja a garanciaidőt és ingyenes szállítást biztosít a szervizeléshez a kínai gyártó.

A rendkívüli helyzetre tekintettel a Huawei különleges szolgáltatásokat kínál. 2020. június 15-ig meghosszabbítják minden olyan Huawei készülék garanciáját – beleértve az okostelefonokat, PC-ket, tableteket, hordozható kiegészítőket és routereket –, melyek eredeti jótállása 2020. március 15. után járt volna le.

A vállalat emellett az idei év második negyedévében háztól-házig szolgáltatást is indít, amelynek keretében a veszélyhelyzet időszaka alatt ingyenesen szállítják el a garanciális készülékeket a szervizbe, majd a javítást és fertőtlenítést követően vissza is juttatják tulajdonosának. 

A Huawei minden olyan készülékére vonatkozóan meghosszabbítja a jótállási határidőt június 15-ig – beleértve az okostelefonokat, PC-ket, tableteket, hordozható kiegészítőket és routereket –, melyek eredeti garanciája 2020. március 15. és június 14. között jár le. Amennyiben egy készülék megfelel ezeknek a követelményeknek, garanciája 2020. június 15-ig automatikusan hosszabbodik.

Garancia hosszabbítás a Huaweinél a koronavírus miatt

A Huawei továbbá 2020 második negyedévben ingyenes háztól-házig szolgáltatás indít garanciális készülékeire a veszélyhelyzet idejére. A szolgáltatás minden Huawei-készülékre kiterjed. A készülékeket futár veszi majd fel és szállítja a szervizközpontba, majd azokat a javítást követően az előírásoknak megfelelően megtisztítják és fertőtlenítik, így tisztán és sterilen kerülnek vissza tulajdonosukhoz. A kétirányú szállítás teljesen ingyenes lesz. 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A szolgáltatást a Huawei Support Támogatás nevű alkalmazásán, a vállalat hivatalos honlapján, valamint telefonos elérhetőségén lehet megrendelni; az ügyfélszolgálati +36/80-482-934-es telefonszámon hétfőtől péntekig délelőtt 9.00 és este 19.00 óra között. Amennyiben valaki személyesen keresi fel a Huawei szervizközpontjait a vállalat ingyenes készülék-fertőtlenítést tesz lehetővé.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei