Galaxy S20-ad van? Engedélyezd a 96Hz-et!

2020.04.01| SamMobile

A Samsung Galaxy S20 széria 120Hz-es frissítési frekvenciával érkezett, ám ez csökkenthető.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Pár mozdulattal engedélyezhető a 96Hz a gyári alapértelmezett 120 helyett. Ez utóbbi választása nem véletlen a gyártó részéről, gyors és elképesztően sima a látvány kezelés közben. Ezért cserébe viszont igen sok energiát is fogyaszt ez a funkció, ez is az egyik oka a Galaxy S20-ak gyors merülésének, amiről panaszkodnak a tulajdonosok. Mi lenne, ha levennék a frissítési rátát anélkül, hogy a látvány nagyban romlanak, de az akkumulátort sokkal jobban kímélné?

Nos a Galaxy S20, az S20+ és az S20 Ultra egyaránt rendelkezik egy rejtett, ám bekapcsolható, 96Hz-es frissítési frekvenciával. Ez az érték egy ésszerű lépés lenne, ha a menüben is kapcsolható lenne és nem csak ADB-ben.

Galaxy S20-ad van? Engedélyezd a 96Hz-et!

Az XDA Developers fórum tagja, SatySatsZB létrehozott egy alkalmazást, amely kizárólag erre használható, gyakorlatilag a gyorsbeállításokhoz kerül egy kapcsoló, így újraindítás és bűvészkedés nélkül lehet váltani a 96 és 120Hz között. A 120Hz-hez hasonlóan a csökkentett mód is full HD+ felbontáson használható csak. Az alkalmazás innen letölthető.

Mivel ez nem egy hivatalos megoldás, csak saját felelősségre tudjuk ajánlani a kipróbálást, de egy tesztet mindenképpen megérhet. Azt csak remélni tudjuk, hogy a Samsung dolgozik azon, hogy egy frissítés keretein belül megkapják a felhasználók a szabad váltási lehetőséget.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei